Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
The Bachelor Η Μάνη είναι νησί

«Η Μάνη είναι νησί!»: Το απόλυτο μαργαριτάρι από παίκτρια του The Bachelor (Video)

Καινούριο νησί η Μάνη που είναι δίπλα από την Κρήτη!

Ο Μανιάτης The Bachelor Παναγιώτης Βασιλάκος επέλεξε την Σία για να βγει ραντεβού μαζί της, μακριά από τα υπόλοιπα κορίτσια. Την ώρα που οι δυο τους έκαναν βόλτα με σκάφος και απολάμβαναν κάποιες ρομαντικές στιγμές, τα υπόλοιπα κορίτσια περίμεναν σε αναμένα κάρβουνα στο σπίτι.

Κάποιες από τις διεκδικήτριες του Παναγιώτη έκαναν το μπάνιο τους στην πισίνα και συζητούσαν μεταξύ τους, με βασικό θέμα φυσικά τον ...Παναγιώτη.

Κάποια στιγμή, ενώ μια ομάδα κοριτσιών κουβέντιαζε, η Εριέττα πέταξε το απόλυτο «μαργαριτάρι»! Όταν ρωτήθηκε εάν θα πήγαινε μαζί με τον The Bachelor στη Μάνη, που είναι και ο τόπος καταγωγής του, απάντησε: «Καλέ εννοείται, εγώ τα αγαπάω τα νησάκια. Πολύ μου αρέσουν»!

Η Εριέττα δεν γλίτωσε την καζούρα από τις συμπαίκτριές της και ανταγωνίστριές της στο παιχνίδι, με μία από αυτές να λέει χαριτολογώντας: «Καινούριο νησί η Μάνη που είναι δίπλα από την Κρήτη! Άντε γειά!»

Δείτε το σχετικό στιγμιότυπο:

Home design

Riviera Banner

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.