Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
Δύο έργα του Francesco Moretti στους νικητές της “Λοταρίας της Αγάπης” της Πύλης Πολιτισμού Ναυπλίου

Η Λοταρία της Αγάπης από την Πύλη Πολιτισμού Ναυπλίου

Δύο έργα του Francesco Moretti στους νικητές

Για άλλη μια χρονιά η Πύλη Πολιτισμού Ναυπλίου και το Κοινωνικό Παντοπωλείο Ναυπλίου «η Πύλη της Αγάπης» πανέτοιμη στο συναπάντημα με τον Francesco Moretti στην αφετηρία του δρόμου για τη “Λοταρία της Αγάπης”.

Ο εικαστικός καλλιτέχνης Francesco Moretti προσφέρει δύο υπέροχα έργα του, ένα γλυπτό (κινητική γλυπτική με σίδηρο, Ύψος 67εκ. Μήκος 67εκ. Πλάτος 30εκ. με βάση λευκό μάρμαρο) και ένα χαρακτικό με ξυλομπογιές,(50Χ70, μοναδικό κομμάτι) στους νικητές της “Λοταρίας της Αγάπης”.

Δύο έργα του Francesco Moretti στους νικητές της “Λοταρίας της Αγάπης” της Πύλης Πολιτισμού Ναυπλίου

Όπως σημειώνει η Πύλη Πολιτισμού Ναυπλίου:

«Για άλλη μια χρονιά νοιώθουμε συγκίνηση που εθελοντές και εθελόντριες, φίλες και φίλοι είναι μαζί μας παίρνουν ένα μπλοκάκι και δίνουν λαχνούς σε φίλους και γνωστούς στηρίζοντας τη Λοταρία της Αγάπης.

Κάθε λαχνός είναι ένα προϊόν στο ράφι του Κοινωνικού Παντοπωλείου για τους ανθρώπους που το έχουν ανάγκη. Κάντο και εσύ. Πάρε ένα λαχνό… Στήριξε και εσύ τη Λοταρία της Αγάπης!

Αν δεν βρεις ή δε σε βρει κάποιος από τους εθελοντές μας, στείλε μας μήνυμα στο FB: Πύλη Πολιτισμού Ναυπλίου και θα έρθουμε εμείς σε επικοινωνία μαζί σου».

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.