Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Συνάντηση Μαλτέζου με Φασούλα

Η φωτογραφία του Μαλτέζου με τον Φασούλα και η πρόκληση

Ο αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας είχε μπασκετική κουβέντα με την «Αράχνη», με τον ίδιο να το ρίχνει στο ...επί κοντώ.

Παρότι ιδιαίτερα απασχολημένη μέρα για τον Γιάννη Μαλτέζο με συσκέψεις για το ΕΣΠΑ, πολλές συναντήσεις και έκτακτα θέματα, ο αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας βρήκε τον χρόνο να έχει μία συνάντηση και κουβέντα με τον Παναγιώτη Φασούλα, ο οποίος βρέθηκε χθες στο Ναύπλιο στα πλαίσια της προώθησης της υποψηφιότητάς του για την προεδρία της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης (ΕΟΚ).

Ο διεθνής πρώην σέντερ του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού, και τέως δήμαρχος Πειραιά και βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, που συναντήθηκε και με τον δήμαρχο Ναυπλιέων Δημήτρη Κωστούρο, μίλησε με τους Μαλτέζο και Μαντζούνη για θέματα καλαθοσφαίρισης.

Οπως σημειώνει μεταξύ άλλων ο αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας, κάνοντας παράλληλα λογοπαίγνιο με την φωτογραφία: «Μιλήσαμε για θέματα καλαθοσφαίρισης στην Αργολίδα, για την υποψηφιότητά του στην Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης και τόλμησα να φωτογραφηθώ δίπλα στον άνθρωπο "αράχνη" αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά ότι δεν φοβάμαι τα ύψη αντιθέτως με προκαλούν για να ανεβάζω τον πήχυ».

Συνάντηση Μαλτέζου με Φασούλα

Home design

Riviera Banner

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.