Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Ευρωπαϊκή Πορεία Τρίπλης

Η ευρωπαϊκή πορεία του δήμου Τρίπολης

Επιθυμεί να ενταχθεί σε σειρά προγραμμάτων

Προτάσεις για μία σειρά ευρωπαϊκών προγραμμάτων τα οποία αφορούν την Καινοτομία, την Εκπαίδευση και τον Πολιτισμό, έχει καταθέσει ο Δήμος Τρίπολης. Πρόκειται για προτάσεις σε προγράμματα τα οποία είναι σε εξέλιξη και η συμμετοχή του Δήμου Τρίπολης είναι είτε ως επικεφαλής project, είτε ως δικαιούχος εταίρος.

Ενδεικτικά, παραθέτουμε ορισμένες από τις προτάσεις αυτές:

  • Πρόγραμμα Anna Lindh Foundation – Πρόταση του Δήμου Τρίπολης, ως επικεφαλής project, για την ανάδειξη των δρόμων του κρασιού μέσα από πολιτιστικές δράσεις.
  • Πρόγραμμα URBACT – Πρόταση του Δήμου Τρίπολης, ως επικεφαλής project, για την μεταμόρφωση της πόλης ως προς την χρήση έξυπνων και προηγμένων τεχνολογιών.
  • Πρόγραμμα «Δημιουργική Ευρώπη» - Πρόταση του Δήμου Τρίπολης, ως επικεφαλής project, για την παρουσία λειτουργικού πρωτοτύπου για πατέντα προβολέα γραμμών λέιζερ μεγάλης κλίμακας και προώθηση του πάρκου της Τεγέας με την πολιτιστική κληρονομιά των Ολυμπιακών Αγώνων.
  • Πρόγραμμα Horizon 2020 - Πρόταση του Δήμου Τρίπολης, ως δικαιούχος εταίρος, για δοκιμές τεχνολογίας drones για την προστασία των πολιτών και τη μεταφορά ειδών βασικής ανάγκης σε περιόδους κρίσης, όπως η πανδημία του κορωνοϊού.
  • Πρόγραμμα Erasmus +  - Πρόταση του Δήμου Τρίπολης, ως δικαιούχος εταίρος, για ένα Κυκλικό Αγροεργαστήρι, με στόχο την αύξηση γνώσης, ικανοτήτων και επαγγελματικού προφίλ των νέων αγροτών υιοθετώντας νέες και επικαιροποιημένες τεχνικές στην Αγροδιατροφή.
  • Πρόγραμμα Δημιουργική Ευρώπη - Πρόταση του Δήμου Τρίπολης, ως επικεφαλής project, για την εγκατάσταση Light Cubes, φωτεινών καινοτόμων κυβόσχημων κατασκευών που χρησιμοποιούν νέες τεχνολογίες αιχμής, για έκθεση φωτογραφίας εμπνευσμένη από το ιστορικό γεγονός της επανάστασης και την αρχή της αυτοδιάθεσης των λαών στα Δυτικά Βαλκάνια.
  • Πρόγραμμα Ευρώπη για τους Πολίτες - Πρόταση του Δήμου Τρίπολης, ως επικεφαλής project, για κοινή ευρωπαϊκή μνήμη για τις φρικαλεότητες του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου μέσα από πολιτιστικές δράσεις με επίκεντρο το μαρτυρικό χωριό της Βλαχέρνας και την οδό Ταξιαρχών.

Riviera Banner

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.