Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Μανδράκια Ερμιόνη

Η Ερμιόνη με τις δύο όψεις και η γοητεία στα Μανδράκια (Video)

Θάλασσα από παντού και στην άκρη πευκόδασος.

Η θάλασσα την αγκαλιάζει από δύο πλευρές σχηματίζοντας από τη μία πλευρά το κύριο λιμάνι που είναι κατ΄εξοχήν εμπορικό κέντρο και από την άλλη πλευρά τα Μανδράκια.

Από τις πιο γνωστές περιοχές της Ερµιόνης, τα γοητευτικά Μανδράκια έχουν αναγνωριστεί ως παραδοσιακός οικισµός. Εκεί βρίσκεται το πίσω λιµάνι της κωμόπολης όπου θα δείτε να δένουν ιστιοπλοϊκά και σκάφη, ενώ συγκεντρώνει πολλές προτάσεις για φαγητό, καφέ και ποτό.

Η Ερµιόνη βρίσκεται σε απόσταση 85 χιλιομέτρων από το Ναύπλιο, στο νοτιοανατολικό άκρο της Αργολικής χερσονήσου. Σε μια μοναδική τοποθεσία απέναντι από την νήσο Δοκό και κοντά στην Ύδρα και τις Σπέτσες αποτελεί έναν από τους πλέον δημοφιλείς προορισμούς του Αργοσαρωνικού.

Σύμφωνα με τον Όμηρο συμμετείχε στην Τρωική εκστρατεία με τον στρατό του Άργους. Στην αρχαιότητα οι κάτοικοι ανέπτυξαν το εμπόριο, ανέδειξαν ποιητές και μουσικούς. Στο πευκόδασος Μπίστι σώζονται τα θεμέλια του αρχαίου ναού της Αθηνάς και του Ποσειδώνα.

Αποτελείται από τους οικισμούς Αχλαδίτσα, Ποδάρι, Πετροθάλασσα, Άγιοι Ανάργυροι, Κουβέρτα, Κινέττα.

Κοντά σε αυτή βρίσκονται ειδυλλιακές παραλίες που σας καλούν να τις ανακαλύψετε.

Banner Home Design

Riviera Banner

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.