Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Home Design

Η ΕΛΜΕ Αργολίδας και οι απεργοί του ΟΤΕ

Η ΕΛΜΕ Αργολίδας και οι απεργοί του ΟΤΕ

Έκφραση αλληλεγγύης από τους καθηγητές

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΛΜΕ Αργολίδας, με ανακοίνωσή του εκφράζει την αλληλεγγύη του στους εργαζόμενους του ΟΤΕ που απεργούν. 

Η σχετική ανακοίνωση:

«Το Δ.Σ. της ΕΛΜΕ Αργολίδας καταδικάζει τις πρακτικές της εργοδοσίας του ΟΤΕ η οποία στις 7/1/2020 κατέθεσε μηνύσεις σε βάρος απεργών συνδικαλιστών και εργαζομένων, με βάση τις οποίες η αστυνομία προέβη σε συλλήψεις πέντε συνδικαλιστών των σωματείων ΠΕΤ ΟΤΕ και ΠΑΣΕ ΟΤΕ στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να σπάσει τον απεργιακό αγώνα των εργαζομένων.

Καλούμε την διοίκηση του ΟΤΕ αντί να τρομοκρατεί τους εργαζόμενους, με απολύσεις και μηνύσεις που σκοπό έχουν το χτύπημα του απεργιακού αγώνα,   των διαδηλώσεων και της αγωνιστικής αποφασιστικότητας των συναδέλφων, να  προβεί  σε συλλογικές διαπραγματεύσεις και  να υπογράψει συλλογική σύμβαση για όλους τους εργαζόμενους του Ομίλου.

Εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας στον απεργιακό αγώνα των συναδέλφων εργαζόμενων στον ΟΤΕ καθώς είναι η καλύτερη απάντηση απέναντι σε κάθε προσπάθεια καταστολής ή εργοδοτικής και κρατικής τρομοκρατίας.

  • Κάτω τα χέρια από τους εργαζόμενους του ΟΤΕ!
  • Να ανακληθούν, τώρα, οι απολύσεις!
  • Υπογραφή, τώρα, Συλλογικής Σύμβασης για όλους τους εργαζόμενους του ομίλου!»

 

 

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.