Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Ελένη Αποστολοπούλου

Η Ελένη Αποστολοπούλου επικεφαλής στην Αναπτυξιακή Αργολίδας

Το νέο προεδρείο και τα μέλη της εταιρίας ΟΤΑ.

Κατά την χθεσινή συνεδρίαση του Δ.Σ. της Αναπτυξιακής Αργολίδας το οποίο προέκυψε ύστερα από την Γενική Συνέλευση των μετόχων, προέκυψε το νέο προεδρείο. 

Πρόεδρος αναδείχθηκε η Ελένη Αποστολοπούλου, αντιπρόεδρος ο Γιώργος Καραχάλιος και Διευθύνων Σύμβουλος ο Γιώργος Καχριμάνης.

Μέλη θα είναι οι Μαρία Ζέρβα, Δημήτρης Καμπόσος, Δημήτρης Κρίγγος και Τάσος Χρόνης.

Σκοπός της εταιρείας είναι η συμβολή στην τοπική ανάπτυξη, η επιστημονική και τεχνική υποστήριξη των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης και των ενώσεών τους καθώς και της κρατικής διοίκησης, η προώθηση της επιχειρηματικής, οικονομικής και γενικότερα βιώσιμης ανάπτυξης των φορέων της Αυτοδιοίκησης της Αργολίδας και των όμορων αυτού Νομών και γεωγραφικών περιοχών καθώς και η ανάπτυξη δραστηριοτήτων προστασίας του περιβάλλοντος και η συμμετοχή της σε αντίστοιχα προγράμματα ή η εφαρμογή σχετικών πολιτικών σε διαδημοτικό ή σε ευρύτερο γεωγραφικό χώρο.

Η εταιρεία δημιουργήθηκε το έτος 2000 από τους τοπικούς φορείς του Νομού. Μέτοχοί της είναι η Περιφέρεια Πελοποννήσου, η Περιφερειακή Ένωση Δήμων Πελοποννήσου, ο Δήμος Άργους - Μηκυνών, ο Δήμος Ναυπλιέων, ο Δήμος Επιδαύρου, ο Δήμος Ερμιονίδας και το Επιμελητήριο Αργολίδας.

Riviera Banner

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.