Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Σημαία Κοιλάδα

Η έκπληξη των Κοιλαδιωτών για την επέτειο της 25ης Μαρτίου

Μία τεράστια Ελληνική σημαία 100 τ.μ. κυματίζει στην Ερμιονίδα.

Μια τεράστια Ελληνική Σημαία 100 τ.μ. υψώθηκε το Σάββατο το απόγευμα (24/3) στην ιχθυόσκαλα της Κοιλάδας. Η έπαρση της έγινε με την ευγενική χορηγία της εταιρίας ΝΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΕΠΕ που εδρεύει στην Κοιλάδα αφού πρόσφερε το γερανοφόρο όχημα πάνω στο οποίο στήθηκε η σημαία και το ύψος της είναι 45 μέτρα.

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν ο δήμαρχος Ερμιονίδας Δημήτρης Σφυρής με μέλη του δημοτικού συμβουλίου, ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Γιάννης Γεωργόπουλος, ο πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Ερμιονίδας Παναγιώτης Μέξης, ο περιφερειακός σύμβουλος Τάσος Τζανής και πολύς κόσμος.

Σημαία Κοιλάδα

Η Εκδήλωση ξεκίνησε με τα παιδιά της Κοιλάδας να ξετυλίγουν την σημαία από το ανυψωτικό μηχάνημα του γερανοφόρου που σιγά σιγά έπαιρνε πορεία προς τον ουρανό της Κοιλάδας. ενώ από τα μεγάφωνα έπαιζαν εθνικό εμβατήριο, ο Εθνικός, Ύμνος, τη Υπερμάχω και το Μακεδονία Ξακουστή. Μετά ακολούθησαν σύντομες ομιλίες από αυτοδιοικητικούς και μέλη συλλόγων και τέλος τα παιδιά της Κοιλάδας χόρεψαν παραδοσιακά δημοτικά τραγούδια.

Πληροφορίες από sport-ermionida.blogspot.gr

Black friday home design

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.