Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Banner Επιμελητήριο Αργολίδας

ΕΟΔΥ Banner

Εικόνα
Πρόκληση για τον Καχριμάνη η ΔΕΥΑΝ

Η ΔΕΥΑΝ επαναφέρει το νερό σε όσους το είχε διακόψει

Ο Καχριμάνης κάνει διευκολύνσεις για την αποπληρωμή των χρεών. Πληρωμή ηλεκτρονικά ή με POS από το σπίτι.

Η Δ.Ε.Υ.Α. Ναυπλίου από την πρώτη στιγμή που προέκυψε το μεγάλο αυτό ζήτημα με τον κορωνοιό προσπαθεί να βρει τρόπο ώστε να κάνει όσο το δυνατόν ευκολότερη τη ζωή των καταναλωτών.

Έτσι αποφασίστηκε η αναστολή διακοπής υδροδότησης σε περίπτωση αδυναμίας πληρωμής τρέχοντος λογαριασμού αλλά και η αναστολή των μέτρων αναγκαστικής είσπραξης λογαριασμών και ληξιπρόθεσμων οφειλών. Ήδη κλιμάκιο της Δ.Ε.Υ.Α.Ν. επανασυνδέει υδρόμετρα τα οποία είχαν τεθεί σε διακοπή. Η νέα ρύθμιση δίνει την δυνατότητα διακανονισμού των οφειλών σε 60 δόσεις (ίσχυε 12 δόσεις ) και σε 120 για όσους έχουν ειδικό τιμολόγιο.

Η προκαταβολή μειώθηκε σε 5% (ίσχυε 20%). Η υπηρεσία επεξεργάζεται τη δυνατότητα να επισκέπτεται ο ταμίας της όσους θέλουν να πληρώσουν το λογαριασμό τους με χρήση POS (σύντομα θα υπάρξει σχετική ανακοίνωση). Υπάρχει φυσικά η δυνατότητα ηλεκτρονικής πληρωμής με χρήση της ταυτότητας πληρωμής που υπάρχει στους λογαριασμούς.

Όπως σημειώνει η ΔΕΥΑΝ: «Το νερό είναι αναγκαίο στην άμυνα μας απέναντι στην πανδημία και η απρόσκοπτη λειτουργία της Δ.Ε.Υ.Α.Ν. έχει ανάγκη την συνέπεια σας».

 

 

Κοντός Banner

Μουσικό Σχολείο Αργολίδας

 

Εικόνα

 

 

 

 

 

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.