Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Κιτσομάνης Garden Hall

remax

Η Αργολίδα έχει κάθε λόγο να επιλέγει περισσότερη Ευρώπη

Περιοδεία του Νίκου Γιαννή σε Άργος και Ναύπλιο - Τι δήλωσε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της ΝΔ.
Profile picture for user admin
από anagnostis team
ΔημοσιεύτηκεΠέμ. 9 Μάιος. 2019
κανέναΣΧΟΛΙΟ

Ενόψει των επικείμενων Ευρωεκλογών και στο πλαίσιο της προεκλογικής του εκστρατείας ανά την Ελλάδα, ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία Νίκος Γιαννής επισκέφθηκε την Πέμπτη 9 Μαΐου την Αργολίδα.

Ο κ. Γιαννής επισκέφθηκε το πρωί την πόλη του Άργους όπου συναντήθηκε με κομματικά στελέχη και περιηγήθηκε στο κέντρο και τις επιχειρήσεις της πόλης.

Επίσκεψη του Νίκου Γιαννή σε Ναύπλιο και Άργος

Ακολούθησε επίσκεψη στο Εμπορικό Κέντρο Άργους και κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον αντιδήμαρχο Άργους - Μυκηνών, ώστε να ενημερωθεί επαρκώς για τα προβλήματα της περιοχής.

Εν συνεχεία, ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της ΝΔ περιόδευσε στο Ναύπλιο και στο πλαίσιο των συναντήσεών του με φορείς της περιοχής πραγματοποίησε επίσκεψη στην Πυροσβεστική Ναυπλίου, στο Εμπορικό Κέντρο Ναυπλίου και στον Ιατρικό Σύλλογο της πόλης, έχοντας στο πλευρό του στελέχη από την Αργολίδα της Ν.Δ. Συναντήθηκε επίσης με τον δήμαρχο Ναυπλίου, ο οποίος τον ενημέρωσε για τα προβλήματα με την αλιεία και την ελλιπή αγροτική ασφάλιση.

Επίσκεψη του Νίκου Γιαννή σε Ναύπλιο και Άργος

Η περιοδεία του κ. Νίκου Γιαννή στο Νομό Αργολίδας ολοκληρώθηκε με μια βόλτα στο κέντρο του Ναυπλίου, όπου συνομίλησε με κατοίκους της περιοχής.

Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής σε δηλώσεις του τόνισε: «Η Πυροσβεστική υπηρεσία είναι μια από τις σημαντικότερες του τόπου μας, και το γνωρίζω λόγω της 10ετούς διαδρομής μου στον εθελοντισμό πυρασφάλειας στο Ν. Βουτζά. Συνομιλήσαμε σχετικά με την ανάγκη πρόληψης, την οποία ενισχύει το πρόγραμμα RescEU της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Ο Ιατρικός Σύλλογος Ναυπλίου με πληροφόρησε για την υποστελέχωση του νοσοκομείου και για την υπερφορολόγηση των ιδιωτών ιατρών. Από την πλευρά μου τους ενημέρωσα πως η Ελλάδα χρησιμοποιεί μόνο το 5% του προυπολογισμού για την υγεία, όταν σε όλη την ΕΕ ο μέσος όρος βρίσκεται στο 6-7%. Τέλος, θεωρώ πως η Αργολίδα με τις παραγωγικές δυνατότητες της έχει κάθε λόγο να επιλέγει περισσότερη Ευρώπη και όσα είδα σήμερα με κάνουν να θέλω να επιστρέψω και να συμβάλλω στην ανάπτυξη της περιοχής.»

Επίσκεψη του Νίκου Γιαννή σε Ναύπλιο και Άργος

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.