Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Η απόκρυφη ιστορία της γης όπως δεν την είχες φανταστεί ποτέ

Η απόκρυφη ιστορία του Άκη Ρούσσου θα παρουσιαστεί στο Άργος

Παρουσίαση βιβλίου: «Η απόκρυφη ιστορία της γης όπως δεν την είχες φανταστεί ποτέ»

Την Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου στην Αίθουσα Τέχνης & Πολιτισμού «Μέγας Αλέξανδρος» στο Άργος (19:00), θα παρουσιαστεί το βιβλίο του δημοσιογράφου Άκη Ρούσσου με τίτλο «Η απόκρυφη ιστορία της γης όπως δεν την είχες φανταστεί ποτέ».

Η απόκρυφη ιστορία της γης όπως δεν την είχες φανταστεί ποτέ

Ο Άκης Ρούσσος:

«Γεννημένος στην Αθήνα τον Μάιο του 1962. Παιδί εκτός γάμου από την μητέρα μου Ελένη  και τον πατέρα μου Κώστα , είχα την ατυχία, αλλά και την ευτυχία παράλληλα να μεγαλώνω στις φτωχές Δυτικές συνοικίες της Αθήνας και πιο συγκεκριμένα στην Πετρούπολη.

Μετά την μεταπολίτευση και όταν φύγαμε από την Λούτσα, όπου  όταν βγήκε ο πατέρας μου από την φυλακή, ως μέλος και στέλεχος της ΕΔΑ και του παράνομου μέχρι τότε  ΚΚΕ.

Τελείωσα μια σχολή Γραφικών Τεχνών και από το 1982 που απολύθηκα από τον στρατό ως προστάτης.

Μπήκα στην δημοσιογραφία για 35 συναπτά έτη , όπου συνεχίζω έως σήμερα.

Εργάστηκα σε όλα τα μεγάλα κανάλια, όπως Αντ1 με τον φίλο Μάνο Νταλούκα κάναμε την εκπομπή της Μαλβίνας ΌΣΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ, στο Star με τον Τριανταφυλλόπουλο ΚΙΤΡΙΝΟΣ ΤΥΠΟΣ και μετά ακολούθησαν πολλά. Στον Skai tv  τον Γιάννη Ξυνόπουλο  σε εβδομαδιαίο magazino και μετά ακολούθησαν οι δικές μου εκπομπές στην τηλεόραση με τίτλο ΑΘΕΑΤΟΝ για πολλά χρόνια.

Στην Αθήνα εξέδιδα την εφημερίδα ΝΕΑ ΓΗ με περιεχόμενο από όλες τις φιλοσοφικές ομάδες της εποχής το 1996 /97 και μετά τον θάνατο της μητέρας μου μετακόμισα στης Αριδαία όπου γνώρισα και την γυναίκα μου Φρόσω και έχουμε μαζί μας και τον Γιάννη που είναι παιδί της συζύγου μου.

Εκεί εξέδωσα δυο εφημερίδες το ΑΛΜΩΠΙΑ NEWS και το ΣΚΥΔΡΑ NEWS με κίνδυνο για την ζωή μου και την ζωή της οικογένειάς μου.

Μετακόμισα στην Κατερίνη, όπου και εργάστηκα στον Skai Πιερίας και μετά εξέδωσα την εφημερίδα Pieria News που την έχω μέχρι και σήμερα». 

Άκης Ρούσσος

Riviera Banner

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.