Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Banner Επιμελητήριο Αργολίδας

ΕΟΔΥ Banner

Εικόνα
Γενοκτονία Ποντίων

Η αποφράδα ημέρα της 19ης Μαΐου

Μετατίθεται για τις 24 Μαϊου η μέρα μνήμης της γενοκτονίας των Ποντίων

Η 19η Μαΐου έχει καθιερωθεί ως ημέρα μνήμης της γενοκτονίας του Ελληνισμού του Πόντου. Στην Αργολίδα οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν την  Κυριακή 24 Μαΐου 2020 στο Ναύπλιο.

Λόγω των έκτακτων μέτρων που έχουν ληφθεί για την αντιμετώπιση του κινδύνου διασποράς του κορωνοϊού COVID-19, οι φετινές εκδηλώσεις θα γίνουν σύμφωνα με τις ισχύουσες υγειονομικές διατάξεις και οι καταθέσεις στεφάνων θα πραγματοποιηθούν με περιορισμένο αριθμό ατόμων για λόγους δημόσιας υγείας και υπό την αυστηρή τήρηση των υγειονομικών διατάξεων.
Πρόγραμμα εκδηλώσεων ημέρας μνήμης Κυριακή  24  Μαΐου:

Γενικός Σημαιοστολισμός ,  από την 8η πρωινή ώρα μέχρι τη δύση του ηλίου της  24ης  Μαΐου 2020.

Φωταγώγηση  όλων των Δημοσίων, Δημοτικών και Κοινοτικών καταστημάτων καθώς και των καταστημάτων των ΝΠΔΔ και των Τραπεζών κατά τις βραδινές ώρες της  24ης  Μαΐου 2020  μέχρι τις πρωινές ώρες της επομένης.

Ώρα 8.00: Έπαρση της σημαίας της πόλης του Ναυπλίου από Διμοιρία του ΚΕΜΧ.  

Ώρα  11.00: Τέλεση δοξολογίας στο Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγ. Γεωργίου και ομιλία από την κυρία Τσολακίδου Μαρίνα, δικηγόρο.
 

Ώρα  11.30: Επιμνημόσυνη δέηση υπέρ των πεσόντων και κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο  του Δημητρίου Υψηλάντη στην Πλατεία Δημαρχείου, από τους κ.  κ. Αντιπεριφερειάρχη Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας, Βουλευτές Νομού,  Ανώτερο Διοικητή  Φρουράς Ναυπλίου, (εκπροσωπώντας όλους τους ένστολους),  Δήμαρχο  Ναυπλιέων, και η Πρόεδρος του Συλλόγου Ποντίων Αργολίδας  «Παναγία Σουμελά»

Ώρα  19.00:  Υποστολή Σημαίας της πόλης από Διμοιρία  του  ΚΕΜΧ.

 

 

 

Κοντός Banner

Μουσικό Σχολείο Αργολίδας

 

Εικόνα

 

 

 

 

 

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.