Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
ΠΕΣΥ Πελοπιννήσου

Η αντιπολίτευση σνόμπαρε το Περιφερειακό Συμβούλιο

Αναβλήθηκε η συνεδρίαση του ΠΕΣΥ Πελοποννήσου λόγω μη απαρτίας

Mαταιώθηκε το σημερινό περιφερειακό συμβούλιο της Πελοποννήσου λόγω μη απαρτίας, καθώς όλες οι περιφερειακές παρατάξεις της αντιπολίτευσης, καθώς και όλοι οι ανεξάρτητοι σύμβουλοι, απουσίαζαν απ’ την αίθουσα του συμβουλίου, με πρόσχημα την ψήφιση αναγκαστικών απαλλοτριώσεων για την ΣΔΙΤ διαχείρισης των απορριμμάτων.

Η συνεδρίαση ορίστηκε για την Τρίτη 12 Μαρτίου.

Παραβιάζουν βάναυσα τη δημοκρατική λειτουργία

«Παραβιάζουν βάναυσα τη δημοκρατική λειτουργία του συλλογικού οργάνου του Περιφερειακού Συμβουλίου και αυτό θα είναι το στίγμα που θα τους συνοδεύει. Επιχειρούν να σταματήσουν τη θεσμική λειτουργία ενός δημοκρατικού οργάνου παρότι δεν έχουν κανένα τέτοιο δικαίωμα. Είναι πανικόβλητοι γιατί βλέπουν τη σχέση μας με την κοινωνία των πολιτών. Είναι πανικόβλητοι γιατί διαπιστώνουν ότι τίποτα δεν μπορεί να διαταράξει τη σχέση μας με τους πολίτες» τόνισε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης για τη συντονισμένη απουσία της αντιπολίτευσης προκειμένου να ματαιώσουν τη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου.

«Είναι πολιτικά προκλητική η συμπεριφορά τους, καθώς δεν σέβονται την εντολή των πολιτών και τη δημοκρατική λειτουργία των συλλογικών οργάνων. Αυτός είναι ο πολιτικός πολιτισμός τους; Με τη σημερινή τους σκόπιμη και πολιτικά ανήθικη απουσία ξεγυμνώθηκαν μπροστά στους πολίτες, τους οποίους δε σέβονται, όπως δε σέβονται το δημόσιο διάλογο» δήλωσε ακόμη ο Πέτρος Τατούλης και υπογράμμισε «το έργο της Περιφερειακής αρχής δεν μπορούν να το σταματήσουν. Έχουμε εργαστεί σκληρά, μεθοδικά και με υπευθυνότητα και έχουμε εξασφαλίσει όλα τα απαιτούμενα έργα για τους πολίτες της Πελοποννήσου».

«Αυτοί που κόπτονται δήθεν για τους πολίτες δεν ντράπηκαν να δηλώσουν δημόσια ότι στόχος τους είναι να εμποδίσουν το Περιφερειακό Συμβούλιο να ξανασυνεδριάσει. Αποκαλύπτουν το δόλιο και οργανωμένο πολιτικά σχέδιό τους, το οποίο παραπέμπει σε πραξικοπηματικές λογικές και ομολογούν κυνικά στους Πελοποννήσιους πολίτες ότι αποτελούν το μακρύ χέρι των παράκεντρων εξουσίας. Είναι αναμφίβολα όνειδος προσωπικά για τον καθένα από αυτούς, αλλά και για τα πολιτικά τους κόμματα που είτε προτρέπουν σε τέτοιες πρωτοφανείς αντιδημοκρατικές συμπεριφορές, είτε τις ανέχονται».

Πολιτικός κατήφορος

Ακόμα πιο σκληρή στις δηλώσεις της η Ντίνα Νικολάκου, η οποία επισήμανε: «Η Νέα Πελοπόννησος καταγγέλλει τις παρατάξεις της αντιπολίτευσης. Πρόκειται για έναν πολιτικό κατήφορο, για ένα κατάντημα. Κάποιοι, μάλιστα, είναι στον διάδρομο και πίνουν καφέ και ετοιμάζονται για συνέντευξη. Πρόκειται για πολιτική αηδία, για κατήφορο, για πραξικόπημα. Θα πρέπει να εξετάσουμε την περίπτωση μομφής».
 

Banner Home Design

Riviera Banner

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.