Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
Σιαχάμη Τατούλης

Η Αναστασία Σιαχάμη στο πλευρό του Τατούλη για την Αργολίδα

Έγινε γνωστή σήμερα η υποψηφιότητά της με τη «Νέα Πελοπόννησο»

Γνωστοποιήθηκε σήμερα η υποψηφιότητα της Αναστασίας Σιαχάμη στις περιφερειακές εκλογές του Μαΐου, στο ψηφοδέλτιο της Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας, με τον συνδυασμό του Πέτρου Τατούλη «Νέα Πελοπόννησος».

Η Α. Σιαχάμη γεννήθηκε το 1993, κατάγεται από το Άργος και διαμένει στο Ναύπλιο. Γονείς της είναι ο Γιάννης Σιαχάμης, πρώην Αστυνομικός Διευθυντής Αργολίδος, και η Ντίνα Σκουλή, κοινωνική λειτουργός στον τομέα ψυχικής υγείας του Νομού. Είναι απόφοιτος του τμήματος Θεατρικών Σπουδών της Σχολής Καλών Τεχνών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στο ίδιο τμήμα. Εργάζεται σε ιδιωτικά εκπαιδευτήρια της περιοχής. Είναι μέλος της Δημοτικής Φιλαρμονικής Ναυπλίου και αξιολογημένη γυναίκα Διαιτητής 2ης Εθνικής κατηγορίας ποδοσφαίρου.

Σιαχάμη Τατούλης

Σε δήλωσή του ο Πέτρος Τατούλης καλωσόρισε την Αναστασία Σιαχάμη στο συνδυασμό της Νέας Πελοποννήσου και τόνισε: «είναι ιδιαίτερη η ικανοποίησή μου για τη συμπόρευση της κας Σιαχάμη με τη Νέα Πελοπόννησο. Νέος άνθρωπος με πολυδιάστατη δραστηριότητα στον τομέα της εκπαίδευσης, του πολιτισμού και του αθλητισμού και σε άμεση επαφή με τα προβλήματα της νέας γενιάς αποτελεί την απόδειξη ότι ο συνδυασμός μας συνεχίζει να ενσωματώνει δυνάμεις από όλο το φάσμα της κοινωνίας. Το εξαιρετικό βιογραφικό της, η νεανική της ορμή και η καθαρότητα της σκέψης της θα αποτελέσουν πολύτιμα εργαλεία που θα ενισχύσουν την προσπάθειά μας. Της εύχομαι καλή επιτυχία στον κοινό μας αγώνα».

Η κα Αναστασία Σιαχάμη από την πλευρά της δήλωσε: «Είναι ιδιαίτερη τιμή το κάλεσμα του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρου Τατούλη να συμμετάσχω στο συνδυασμό της Νέας Πελοποννήσου. Είναι πρόκληση η συμμετοχή μου στη συνέχιση του σημαντικού έργου που συντελείται στην Πελοπόννησο και ιδιαίτερα η ενασχόληση με τα προβλήματα της νέας γενιάς, με τα οποία είμαι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη. Πιστεύω ακράδαντα ότι το μέλλον είναι οι νέοι, οι οποίοι πρέπει να παλέψουν για αυτό. Δίνω ιδιαίτερο βάρος στην εκπαίδευση, τον πολιτισμό και τον αθλητισμό, τομείς με τους οποίους γνωρίζω μέσα από την επαγγελματική μου δραστηριότητα και οι οποίοι μπορούν να ανοίξουν νέους ορίζοντες και προοπτικές. Ευχαριστώ τον Πέτρο Τατούλη και δεσμεύομαι να εργαστώ σκληρά για την προοπτική της Πελοποννήσου».
 

 

 

Μαρία Καρανικόλα

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.