Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Κιτσομάνης Garden Hall

remax

Η ανάπλαση του Άργους τώρα και σε φαγώσιμο! Καλή όρεξη!!!

Αυτή τη μακέτα ποιός την έφαγε;
Profile picture for user admin
από anagnostis team
ΔημοσιεύτηκεΠέμ. 16 Μάιος. 2019
κανέναΣΧΟΛΙΟ

Μία γλυκιά έκπληξη προσέφεραν σήμερα 15 Μαϊου στον Δήμαρχο Αργους Μυκηνών μαθητές της Τουριστικής σχολής Αργους των τμημάτων Μαγειρικής – Ζαχαροπλαστικής. 

Συγκεκριμένα αποτύπωσαν σε μακέτα ( 80 * 80 εκ) την βραβευμένη ανάπλαση της πλατείας του Αργους με την εκκλησία του Αγίου Πέτρου και τον περιβάλλοντα χώρο. Το υλικό που χρησιμοποιήθηκε είχε ως βάση τη ζάχαρη άχνη όπου και διαμορφώθηκε με τη δεξιοτεχνία φυσικά του καθηγητή τους κ Λεμπετζή Κων/νου και των μαθητών -τριών του. 

Γλυκό ανάπλαση Άργους

Ο Δήμαρχος Αργους Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος υποδέχθηκε τους μαθητές, τον Διευθυντή Κωνσταντίνο Καχριμάνη και τον καθηγητή στο Δημαρχείο και παρουσία των Αντιδημάρχων του Δήμου παρέλαβε συγκινημένος το απρόσμενο αυτό δώρο των μαθητών. 

Ο Δήμος Αργους στεγάζει την Τουριστική Σχολή των 240 μαθητών / έτος σε παραχωρημένες δημοτικές κτηριακές εγκαταστάσεις κατάλληλες για τον σκοπό αυτό από το καλοκαίρι του 2012 και συγκεκριμένα το Κωνσταντοπούλειο Μέγαρο και τμήμα της Δημοτικής Αγοράς.

Γλυκό ανάπλαση Άργους

Ο Διευθυντής της σχολής συγχαίρει μαθητές και καθηγητή για τη γλυκιά αυτή πρωτοβουλία τους που αποτελεί ένα ελάχιστο δείγμα αναγνώρισης της φιλοξενίας που ο Δήμος προφέρει στη σχολή.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.