Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Γιάννης Μανιάτης

Η Ακαδημαϊκή καριέρα του Μανιάτη

Περήφανος για τις εργασίες των φοιτητών του.

Στα ακαδημαϊκά του καθήκοντα στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς έχει αφοσιωθεί ο πρώην υπουργός και βουλευτής Γιάννης Μανιάτης, κάνοντας ένα διάλειμμα από την πολιτική.

Ο ίδιος με ανάρτησή του εκφράζει την περηφάνια του για τις εργασίες των φοιτητών του επιλέγοντας να δείξει κάποιες από αυτές. «Η νέα γενιά της γνώσης, της καινοτομίας, της κοινωνικής υπευθυνότητας», υπογραμμίζει μεταξύ άλλων.

Περήφανος για τις εργασίες των φοιτητών μου στο μάθημα: «Συστήματα και Πολιτικές Περιβάλλοντος και Κλιματικής Αλλαγής». Η νέα γενιά της γνώσης, της καινοτομίας, της κοινωνικής υπευθυνότητας. Πώς συνδέεται η Κλιματική Κρίση, με την 4η Βιομηχανική Επανάσταση και την ανίχνευση νέων οριζόντων έρευνας, μάθησης, δίκαιης μετάβασης σε κοινωνίες Περιβαλλοντικής και Ψηφιακής Δημοκρατίας, Δικαιοσύνης, Ισότητας. Για μια Ελλάδα Έξυπνη, Πράσινη, Χωρίς Αποκλεισμούς, με Χωρική και Κοινωνική Δικαιοσύνη, με νέες ποιοτικές Θέσεις Εργασίας.

Home design

 

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.