Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
Κάλαντα Άργος

Χριστουγεννιάτικα ψώνια υπό τους ήχους των καλάντων

Βούλιαξαν από κόσμο Άργος και Ναύπλιο.
Profile picture for user admin
από anagnostis team
ΔημοσιεύτηκεΤρί. 24 Δεκ. 2019
κανέναΣΧΟΛΙΟ

Με τα παραδοσιακά κάλαντα των χριστουγέννων να ηχούν στους δρόμους του Άργους και του Ναυπλίου, οι καταναλωτές βγήκαν μαζικά για τα τελευταία τους ψώνια εν όψει χριστουγέννων, με τους καταστηματάρχες να τρίβουν τα χέρια τους καθώς η κίνηση σήμερα κυμάνθηκε σε πολύ καλά επίπεδα. 

Δοκιμασία για γερά νεύρα για τους οδηγούς καθώς δεν έλειψαν τα μποτιλιαρίσματα, ιδίως στο Άργος, με την τροχαία να προσπαθεί μόλις και μετά βίας να ρυθμίσει την κυκλοφορία τις ώρες αιχμής.

Κάλαντα Άργος

Παρόλα αυτά ο κόσμος βγήκε, ψώνισε και το χάρηκε με τη ψυχή του. Στο Άργος οι καμπάνες του Αγίου Πέτρου ηχούσαν χριστουγεννιάτικα και η φιλαρμονική έπαιζε τα κάλαντα στους κεντρικούς δρόμους της πόλης. Κάτι ανάλογο συνέβη και στο Ναύπλιο που επίσης σφύζει από ζωή σήμερα. 

Την ίδια στιγμή, τα κάλαντα από σχολεία, φορείς, χορωδίες και στρατιώτες άκουσαν ως είθισται οι αυτοδιοικητικοί και ο Μητροπολίτης Αργολίδας Νεκτάριος, έχοντας φροντίσει και για τα καθιερωμένα δώρα.

Κάλαντα Άργος

Την καθιερωμένη επίσκεψη για τα κάλαντα στο Δημαρχείο Άργους Μυκηνών πραγματοποίησε και αντιπροσωπεία σπουδαστών μαζί με την Διεύθυνση της Τουριστικής Σχολής Άργους.

Κάλαντα Άργος

Το γηροκομείο Άργους επισκέφθηκαν μαθητές, γονείς και δασκάλοι από το 1ο Δημοτικό Σχολείο Άργους, χαρίζοντας χαμόγελα και ζεστασιά στους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας.

Κάλαντα Άργος

Στη συνέχεια οι μαθητές της 6ης τάξης μαζί με τον διευθυντή του σχολείου και τον δάσκαλο της μουσικής πήγαν στο δημαρχείο όπου έψαλλαν τα κάλαντα στο δήμαρχο με τη συνοδεία πιάνου και φλογέρας.

Κάλαντα Άργος

 

Εικόνα
Be a blogger

 

Εικόνα
Μικρές Αγγελίες

Εικόνα

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.