Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Epimelitirio Argolidas

Ντίσκο Καπάκι

Χωρίς Ντίσκο Καπάκι η Επίδαυρος, για πρώτη φορά μετά από 39 καλοκαίρια!

Δεν θα ανοίξει φέτος το θρυλικό ξενυχτάδικο, λόγω των μέτρων για τον κορωνοϊό.

Χωρίς Disco Καπάκι στην Επίδαυρο θα βγει αυτό το καλοκαίρι, καθώς οι υπεύθυνοι αποφάσισαν να μην ανοίξουν για φέτος.

Ρόλο στην απόφαση αυτή έπαιξε το ότι στην εξαγγελία των νέων μέτρων κατά του Covid-19 ανεστάλη η λειτουργία των επιχειρήσεων που παρέχουν υπηρεσίες ντισκοτέκ έως και την 26η Ιουλίου.

Δεδομένης όλης αυτής της κατάστασης οι ιδιοκτήτες της θρυλικής ντίσκο, από τις ελάχιστες αυτού του τύπου -αν όχι η μοναδική- που βρίσκεται ακόμα σε λειτουργία στην Ελλάδα, ανακοίνωσαν πως μετά από 39 καλοκαίρια δεν θα προσφέρουν τις υπηρεσίες τους. Ωστόσο δίνουν ραντεβού για του χρόνου.

Όπως αναφέρουν: «Δε θα ανοίξουμε παιδιά.. Μετά από 39 καλοκαίρια μαζί δε φανταστήκαμε ποτέ, πότε και κάτω από ποιες συνθήκες δε θα συνεχίζαμε. Οι καιροί που ζούμε ομως, είναι πέρα και πάνω απ' όλους μας..

Μασκούλα, ένα μήλο την ημέρα και σκληρή προπόνηση κατ' οίκον μη χάσουμε τη φόρμα μας και του χρόνου ολοι μαζί για αξέχαστες βραδιες μέχρι το ξημέρωμα!»

Riviera Banner

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.