Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Home design μακέτα

Ευχαριστίες από το Χιλιομόδι προς την Περιφέρεια για την δρομολόγηση της επαναλειτουργίας του σιδηροδρόμου

Το Χιλιομόδι πανηγυρίζει για το νέο σταθμό και ετοιμάζεται να υποδεχθεί το τραίνο

Η προοπτική επαναλειτουργίας του σιδηροδρόμου θα φέρει τόνωση στην επισκεψιμότητα της Αρχαίας Τενέας και τουριστική ανάπτυξη στην ευρύτερη περιοχή.

Τον χώρο στο Χιλιομόδι όπου βρίσκεται ο εγκαταλελειμμένος, τα τελευταία χρόνια, σιδηροδρομικός σταθμός επισκέφθηκε ο αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας Τάσος Γκιολής μαζί με τον πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Γιάννη Κανέλλο και τον αντιδήμαρχο Κορινθίων Δημήτρη Μπίτζιο.

Υπενθυμίζεται ότι η μελέτη που πρόσφατα παρέδωσε ο ΟΣΕ στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, αναφορικά με την επαναλειτουργία της σιδηροδρομικής γραμμής Κόρινθος – Αργος – Ναύπλιο, προβλέπει νέο σιδηροδρομικό σταθμό στο Χιλιομόδι και στάση.

Ευχαριστίες από το Χιλιομόδι προς την Περιφέρεια για την δρομολόγηση της επαναλειτουργίας του σιδηροδρόμου

 

«Η προοπτική αυτή, σίγουρα θα βοηθήσει στην τουριστική ανάπτυξη της ευρύτερης περιοχής, αλλά και στην τόνωση της επισκεψιμότητας και την ανάδειξη των ανασκαφικών ευρημάτων της Αρχαίας Τενέας, η οποία απέχει μόλις 5 λεπτά από το σταθμό» σημείωσε ο αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας.

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας εξέφρασε ευχαριστίες προς τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα και τον αντιπεριφερειάρχη Κορινθίας, σχετικά με τις εξελίξεις που -κυριολεκτικά- δρομολογούνται και για το Χιλιομόδι με την επαναλειτουργία της σιδηροδρομικής γραμμής Κόρινθος – Αργος – Ναύπλιο.

Τραίνο

 

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.