Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Banner Επιμελητήριο Αργολίδας

ΕΟΔΥ Banner

Εικόνα
ευφυής γεωργία

High tech αγρότες στην Αργολίδα

Μονόδρομος η ευφυής γεωργία για την καλλιέργεια εσπεριδοειδών

Ο ευφυής τρόπος καλλιέργειας μπορεί, μέσω της κατάλληλης διαδικασίας, να γίνει το πιο χρήσιμο εργαλείο του αγρότη μέσω του οποίου θα ανοίξει ένα παράθυρο στο αύριο, όπου το κόστος παραγωγής δεν θα είναι τόσο ανεβασμένο, ενώ η παραγωγή θα έχει τη βέλτιστη ποιότητα και ποσότητα.

Την προετοιμασία αυτή έχει ήδη ξεκινήσει η Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Αργολίδας, οι άνθρωποι της οποίας έχουν καταλάβει ότι ο καλύτερος τρόπος να προστατέψεις το χωράφι σου, αλλά και να του προσφέρεις αυτό που χρειάζεται χωρίς να το καταστρέψεις είναι να ακούσεις πραγματικά τις ανάγκες του.

Αποφάσισαν, λοιπόν, να εγκαταστήσουν σε δύο διαφορετικές περιοχές του Άργους τηλεμετρικούς μετεωρολογικούς σταθμούς gaiasense. Οι σταθμοί είναι σε θέση να συλλέξουν τα κατάλληλα περιβαλλοντικά δεδομένα, αλλά και δεδομένα από το ίδιο το φυτό,τα οποία μετά από ένα συγκεκριμένο διάστημα θα δίνουν αξιόπιστες συμβουλές για τις ποσότητες των αγροεφοδίων που πρέπει να χρησιμοποιηθούν στην καλλιέργεια, αλλά και τον χρόνο που αυτές πρέπει να εφαρμοστούν. Ο αγρότης, έχοντας πάντα στο πλευρό του γεωπόνο, είναι σε θέση να λάβει όλες τις πληροφορίες που χρειάζεται για να καλλιεργήσει σωστά χωρίς εικασίες και προβλέψεις.

ypaithros.gr

 

 

Κοντός Banner

Αφίσα Μουσικού Σχολείου

 

Εικόνα

 

 

 

 

 

 

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.