Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Τάσσος Χειβιδόπουλος Δυνατή Πόλη Ξανά

Χειβιδόπουλος: Τα μέτρα που εμείς προτείναμε είναι πλέον απόφαση του Δήμου

Με επιφύλαξη πως ίσως τα μέτρα αυτά να μην είναι τελικά επαρκή για τις επιχειρήσεις.

Ικανοποιημένη εμφανίζεται η παράταξη Χειβιδόπουλου με τα μέτρα που παρουσίασε η δημοτική αρχή Καμπόσου για ελάφρυνση των επιχειρήσεων που έχουν πληγεί από τα μέτρα για τον κορωνοϊό, τονίζοντας πως η συντριπτική πλειοψηφία των μέτρων που αυτοί προτείναν, είναι πλέον απόφαση του Δήμου.

«Χαιρόμαστε που, 17 μέρες μετά την ανακοίνωση των προτάσεών μας και αρκετές ημέρες μετά τη συνάντηση του Δημάρχου με εκπροσώπους των επιχειρηματιών, έστω και με αυτόν τον τρόπο, η συντριπτική πλειοψηφία των μέτρων που προτείναμε, είναι πλέον απόφαση του Δήμου» αναφέρει η ανακοίνωση της δημοτικής παράταξης Άργους – Μυκηνών «Δυνατή πόλη ξανά».

Κια συνεχίζει:

«Συνεχίζοντας τον απαράδεκτο τρόπο συνεδρίασης δια περιφοράς, αγνοώντας τις αιτήσεις μας για σύγχρονο τρόπο συνεδρίασης με τηλεδιάσκεψη και αγνοώντας την πρότασή μας για δια ζώσης συνεδρίαση (με όλα τα πρωτόκολλα προστασίας που προβλέπει ο ΕΟΔΥ) στην αίθουσα “Μέγας Αλέξανδρος”, προκειμένου να έχουμε την παρουσία των ενδιαφερόμενων επιχειρηματιών και των εκπροσώπων τους, ο Δήμαρχος Δημήτρης Καμπόσος “έτρεξε να μας προλάβει” χθες το βράδυ, ανακοινώνοντας μέτρα στήριξης των επιχειρήσεων, τα οποία η Δυνατή Πόλη Ξανά, αλλά και οι υπόλοιπες παρατάξεις της αντιπολίτευσης, είχαν ήδη προτείνει.

Χαιρόμαστε που, 17 μέρες μετά την ανακοίνωση των προτάσεών μας και αρκετές ημέρες μετά τη συνάντηση του Δημάρχου με εκπροσώπους των επιχειρηματιών, έστω και με αυτόν τον τρόπο, η συντριπτική πλειοψηφία των μέτρων που προτείναμε, είναι πλέον απόφαση του Δήμου.

Είμαστε βέβαιοι ότι πιθανά τα μέτρα αυτά να μην είναι επαρκή για τις επιχειρήσεις.

Γι’ αυτό, η Δυνατή Πόλη Ξανά θα συνεχίσει τον γόνιμο και ουσιαστικό διάλογο με τους πολίτες και τις επιχειρήσεις του Δήμου μας, προκειμένου να συνδιαμορφώσουμε ένα σχέδιο ανάκαμψης της τοπικής οικονομίας».

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.