Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Δεν θέλει προσφυγόπουλα στο Κουτσοπόδι ο Χειβιδόπουλος

Χειβιδόπουλος: Για τα πάντα φταίει ο χοντρός!

Το σχόλιο του επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης για το θέμα των ξενοίκιαστων μαγαζιών στο κέντρο του Άργους και των κυρώσεων που σχεδιάζει να επιβάλλει ο Δήμος.

Ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Άργους – Μυκηνών Τάσσος Χειβιδόπουλος σχολιάζει τα όσα είχε πει ο δήμαρχος Δημήτρης Καμπόσος αναφορικά με τα μαγαζιά που μένουν ξενοίκιαστα και το ότι με κανονιστική πράξη θα «τιμωρεί» όλους τους ιδιοκτήτες που ζητούν υπερβολικά ενοίκια για τις ιδιοκτησίες τους.

Ο ίδιος θεωρεί πως ο Δ. Καμπόσος επιχειρεί να μετακυλήσει τις ευθύνες του σε άλλους σημειώνοντας μεταξύ άλλων «για τα πάντα φταίει και ο χοντρός, μην ξεχνιόμαστε…».

Το σχόλιο Χειβιδόπουλου:

«Μόνο με χιούμορ μπορούμε να αντιμετωπίσουμε τις προχθεσινές εξαγγελίες του Δημάρχου, ότι πλέον με κανονιστική πράξη θα τιμωρεί όλους τους ιδιοκτήτες που ζητούν υπερβολικά ενοίκια, με αποτέλεσμα τα μαγαζιά τους να μένουν ξενοίκιαστα.

Ας εστιάσει πρώτα στο γιατί τα μαγαζιά αυτά έκλεισαν και μένουν ξενοίκιαστα και βεβαίως τη δική του ευθύνη, αφού είναι Δήμαρχος την τελευταία δεκαετία.

Φυσικά για την χαμένη ευκαιρία της χρηματοδότησης του open mall είπαμε…

Φταίμε και εμείς (γιατί πάντα φταίμε οι εχθροί τις πόλης), φταίτε και εσείς (γιατί πάντα φταίτε εσείς οι πολίτες που δεν καταλαβαίνετε), φταίνε και οι άλλοι (οι έμποροι), άντε και ο… Χατζηπετρής, που μας τραγουδάει ο Λουκιανός στο τραγούδι «φταίει ο χοντρός» (γιατί για τα πάντα φταίει και ο χοντρός, μην ξεχνιόμαστε…).

Υ.Γ. Η ανάρτησή μου φυσικά οφείλεται στη συγκίνηση που ένιωσα, διαβάζοντας μια ανάρτηση «συνεργάτη του Δημάρχου» στο Facebook».

Home design

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.