Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Happy Traveller Ορεινή Αρκαδία

Happy Traveller: Ο Ευτύχης και η Ηλέκτρα ταξιδεύουν στην Ορεινή Αρκαδία (Video)

Εξερευνώντας τα αμφιθεατρικά χτισμένα Λαγκάδια, τη γραφική Στεμνίτσα, την αρχοντική Δημητσάνα και την ευρύτερη περιοχή της Γορτυνίας.

Αυτή την εβδομάδα το «Happy Traveler» ταξίδεψε σε μια από τις ομορφότερες και πιο ιστορικές περιοχές της Ελλάδας, την Ορεινή Αρκαδία.

Στο αυτό το επεισόδιο ο Ευτύχης Μπλέτσας και η Ηλέκτρα εξερευνούν τα αμφιθεατρικά χτισμένα Λαγκάδια, το ιστορικό Χρυσοβίτσι, τη γραφική Στεμνίτσα, το όμορφο Ζιγοβίστι στα 1240 μέτρα υψόμετρο στο Μαίναλο, την αρχοντική Δημητσάνα και την ευρύτερη περιοχή της Γορτυνίας, μένοντας σε ένα παραδεισένιο μέρος μέσα στα έλατα.

Επισκέφθηκαν το Μουσείο Υδροκίνησης της Δημητσάνας, που είναι σημαντικός πόλος έλξης τουριστών και έκαναν μια στάση στο χωριό Λαγκάδια. Μαθαίνουν την ιστορία του τόπου και δοκιμάζουν παραδοσιακές γεύσεις, όπως την ξακουστή πορτοκαλόπιτα της Στεμνίτσας.

Επίσης θαύμασαν πανέμορφα δάση και επισκέφθηκαν γραφικά εκκλησάκια, ανακαλύπτοντας απόκρημνες πλαγιές.

Το ταξίδι στην ορεινή Αρκαδία συνεχίζεται και στα επόμενα επεισόδια...

Δείτε παρακάτω την εκπομπή:

Home design

 

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.