Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Ορεινή Αρκαδία Happy Traveller μέρος 2ο

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν Βυτίνα, Καρύταινα και το χωριό του Κολοκοτρώνη

Η δεύτερη εκπομπή στην ορεινή Αρκαδία με τρία ακόμα χωριά. Απολαμβάνοντας ακόμα τις φυσικές ομορφιές του ποταμού Λούσιου και την Ιερά Μονή Τιμίου Προδρόμου (Video).

Ο Ευτύχης και η Ηλέκτρα συνεχίζουν το ταξίδι τους στην Ορεινή Αρκαδία και συγκεκριμένα στην περιοχή της Γορτυνίας. Σε αυτό το επεισόδιο, επισκέπτονται την ορεινή Βυτίνα, τη μεσαιωνική Καρύταινα, αλλά και το ιστορικό χωριό Λιμποβίσι.

Περπατούν στο χωριό του Κολοκοτρώνη, μπαίνουν στο μουσείο που έχει φτιαχτεί προς τιμήν του και ξαποσταίνουν για λίγο στο παραδοσιακό καφενείο.

Επισκέπτονται επίσης έναν από τους πιο ορεινούς προορισμούς της Αρκαδίας, την Ελάτη που είναι χτισμένη στο Μαίναλο, στα 1200 μέτρα υψόμετρο. Φυσικά δεν παρέλειψαν να κάνουν μία στάση στο απρόσμενα όμορφο Ελληνικό, που είναι χτισμένο επάνω σε τρεις καταπράσινους λόφους.

Απολαμβάνουν τις φυσικές ομορφιές του ποταμού Λούσιου, το φαράγγι του αλλά και τις γύρω περιοχές.

Τέλος, μία επίσκεψη στην Ιερά Μονή Τιμίου Προδρόμου ολοκληρώνει αυτό το ταξίδι στην ιστορία και την παράδοση του τόπου.

Στο προηγούμενο επεισόδιο ο Ευτύχης Μπλέτσας και η Ηλέκτρα εξερεύνησαν τα αμφιθεατρικά χτισμένα Λαγκάδια, τη γραφική Στεμνίτσα, το όμορφο Ζιγοβίστι και την αρχοντική Δημητσάνα, επισκεπτόμενοι το Μουσείο Υδροκίνησης, που είναι σημαντικός πόλος έλξης τουριστών.

Home design

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.