Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Banner Επιμελητήριο Αργολίδας

ΕΟΔΥ Banner

Εικόνα
Άναμμα Χριστουγεννιάτικου δέντρου Θερμησία

H Θερμησία ξεκίνησε πρώτη να προϋπαντήσει τα Χριστούγεννα

Φωταγωγήθηκε το πρώτο χριστουγεννιάτικο δέντρο στην Ερμιονίδα

Σε χαρούμενο και χαρμόσυνο κλίμα η Θερμησία ξεκίνησε πρώτη να προϋπαντήσει τα Χριστούγεννα και το νέο χρόνο με δώρα στα παιδιά. 

Η χορωδία της Εκκλησίας Θερμησίας με τους χριστουγεννιάτικους ύμνους και τραγούδια υπό τη Δνση μαέστρου Β. Νάκη και φυσικά η Φιλαρμονική του Δήμου με τον μαέστρο κο Κώστα Κοσμά έδωσαν το χαρμόσυνο κλίμα στο πρώτο χριστουγεννιάτικο δένδρο του Δήμου.

Παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Δημήτρης Σφυρής , ο Πρόεδρος της Κοινότητος κος Πετρος Σαραντόπουλος, ο πρ.Πρόεδρος και Κοινοτικός Συμβουλος κος Ηλίας Κατσάβελας, ο Προεδρος Δημ. Συμβουλίου κος Αρης Δημαράκης, ο Αντιδρχος κος Γιω. Μπουρίκας, η πρόεδρος του Νομικού Προσώπου κα Κελλη Μητσου, ο Δημοτικός Σύμβουλος της Αντιπολίτευσης κος Χρήστος Μπαλαμπάνης οι οργανωτές με πρωτεργάτες την πρόεδρο του Πολιτιστικού Σύλλογου κα Στάικου) και την Προέδρου του Συλλόγου Γονέων κα Μ. Οικονόμου, οι οποίοι φιλοξένησαν μαζί με τις εθελοντριες και ζέσταναν το χωριό με τις λιχουδιές, τους μεζέδες την ζεστή σοκολάτα του κ. Μέλλου και τις πρωτότυπες παρουσιάσεις και φυσικά ο Κώστας Μπατζάνης οργανωτης κι εκτελεστής των κατασκευών αλλά και ο Αγ. Βασίλης που μοίρασε τα δώρα στα παιδιά. 

Άναμμα Χριστουγεννιάτικου δέντρου Θερμησία

Άναμμα Χριστουγεννιάτικου δέντρου Θερμησία

Άναμμα Χριστουγεννιάτικου δέντρου Θερμησία

Άναμμα Χριστουγεννιάτικου δέντρου Θερμησία

 

 

Κοντός Banner

Αφίσα Μουσικού Σχολείου

 

Εικόνα

 

 

 

 

 

 

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.