Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Banner Επιμελητήριο Αργολίδας

ΕΟΔΥ Banner

Εικόνα
Χορωδία ΕΡΤ

H χορωδία της ΕΡΤ θα εκπέμψει το μήνυμα της νίκης της ζωής από την Πελοπόννησο

Μια ξεχωριστή συναυλία για τους ήρωες με τις μάσκες.

Μία ξεχωριστή συναυλία από την χορωδία της ΕΡΤ θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 8 Μαΐου στις 6.30 το απόγευμα στον προαύλιο χώρο του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών στο Ρίο.

Η εκδήλωση γίνεται κατόπιν πρωτοβουλίας-πρόσκλησης του Διοικητή της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας κ. Γιάννη Καρβέλη και η  οποία βρήκε άμεσα την ανταπόκριση της Διεύθυνσης Μουσικών Συνόλων της ΕΡΤ.

Πρόκειται για ένα μουσικό γεγονός που αποτελεί ελάχιστη ένδειξη τιμής και αναγνώρισης του έργου του συνόλου του υγειονομικού προσωπικού, που τους τελευταίους μήνες δίνει καθημερινή μάχη για την αντιμετώπιση της υγειονομικής κρίσης κατά του κορωνοϊού.

Στην συναυλία η οποία θα εκπέμψει το μήνυμα της νίκης της ζωής, θα συμμετάσχουν 16 χορωδοί υπό την διεύθυνση του μαέστρου Δημήτρη Κτιστάκη.

Την χορωδία θα συνοδεύσει στο πιάνο ο Θάνος Μαργέτης, ενώ επικεφαλής της αποστολής θα είναι ο διευθυντής των μουσικών συνόλων της ΕΡΤ Μιχάλης Δημητρακάκος.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί αφού θα έχουν ληφθεί όλα τα προβλεπόμενα μέτρα προστασίας και υγιεινής, συμπεριλαμβανομένης και της τήρησης των αποστάσεων τόσο ανάμεσα στους χορωδούς, όσο και σε όσους θα την παρακολουθήσουν.

 

 

Κοντός Banner

Μουσικό Σχολείο Αργολίδας

 

Εικόνα

 

 

 

 

 

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.