Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Banner Επιμελητήριο Αργολίδας

Εικόνα
H εποχή που την Ε.Π.Σ. Αργολίδας τη διοικούσαν οι ιστοσελίδες πέρασε!

H εποχή που την Ε.Π.Σ. Αργολίδας τη διοικούσαν οι ιστοσελίδες πέρασε!

Σε δημοσιεύματα αναφορικά με την ποινή που επιβλήθηκε στον Α.Ο. Νέας Κίου για τα επεισόδια στον αγώνα με τον Πορτοχελιακό απάντησε ο Βασίλης Σιδέρης, θεωρώντας ότι τον έθιξαν. 

Όπως σημειώνει ο πρόεδρος της ΕΠΣ Αργολίδας:
«Σε απάντηση δημοσιευμάτων σχετικά με επιβληθείσες ποινές σε εμπλεκόμενα σωματεία από δήθεν μη νομιμοποιημένες επιτροπές, έχω να τονίσω τα κάτωθι:

Όσοι προβαίνουν σε βαρύγδουπους χαρακτηρισμούς, καλό θα είναι πρώτα να έχουν άριστη γνώση του καταστατικού της Ε.Π.Σ. Αργολίδας, καθώς εκτίθενται.

Οι διαμαρτυρίες, προσφυγές, εφέσεις κ.λ.π. των σωματείων γίνονται από τους νομίμους εκπροσώπους τους ενώπιον των αρμοδίων οργάνων και κρίνονται απ’ αυτά και μόνον.

H εποχή που την Ε.Π.Σ. Αργολίδας τη διοικούσαν οι ιστοσελίδες πέρασε.

Η Ε.Π.Σ.Αργολίδας έχει νεοεκλεγείσα, ισχυρή και προπαντός νόμιμη Διοίκηση, έτοιμη να δεχτεί την καλόπιστη κριτική αλλά σε καμία περίπτωση τη λάσπη.

Αντιληφθείτε το και αφήστε το Αργολικό ποδόσφαιρο να πάει μπροστά».
 
Να σημειωθεί πως η ποινή για τον Α.Ο. Νέας Κίου είναι 4 μήνες απαγόρευση συμμετοχής στο πρωτάθλημα, ενώ επιμέρους σε παράγοντες της ομάδας επιβλήθηκε μέχρι και 5 χρόνια απαγόρευση εισόδου σε αγωνιστικούς χώρους. Ποινές επιβλήθηκαν και σε ποδοσφαιριστές της ομάδας με χρηματικά πρόστιμα και τιμωρίες που φθάνουν μέχρι και τις 11 αγωνιστικές.
 

 

 

Κοντός Banner

Αφίσα Μουσικού Σχολείου

 

Εικόνα

 

 

 

 

 

 

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.