Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
Το Γυμνάσιο Κουτσοποδίου υποδέχεται τους μελλοντικούς μαθητές του

Το Γυμνάσιο Κουτσοποδίου υποδέχεται τους μελλοντικούς μαθητές του

Γνωριμία με το νέο τους σχολείο
Profile picture for user admin
από anagnostis team
ΔημοσιεύτηκεΠέμ. 30 Μάιος. 2019
κανέναΣΧΟΛΙΟ

Την Πέμπτη 23 Μαΐου πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η «Ημέρα Υποδοχής» των μελλοντικών μαθητών του Γυμνασίου Κουτσοποδίου. Οι μαθητές της ΣΤ’ τάξης των Δημοτικών Σχολείων Κουτσοποδίου, Φιχτίου, Λυρκείας και Αγριλίτσας που πρόκειται να εγγραφούν το επόμενο σχολικό έτος 2019-2020, επισκέφτηκαν τη σχολική μονάδα συνοδευόμενοι από τους δασκάλους τους.

Το Γυμνάσιο Κουτσοποδίου υποδέχεται τους μελλοντικούς μαθητές του

Ο σκοπός της επίσκεψης ήταν να γνωρίσουν οι μαθητές το νέο τους σχολείο, να ενημερωθούν για την λειτουργία και τις δράσεις του. Αρχικά τους υποδέχτηκε η διευθύντρια του σχολείου και τους έκανε μία γενική ενημέρωση για το Γυμνάσιο και τις διαφορές του σε σχέση με το Δημοτικό. Στην συνέχεια ξεναγήθηκαν στους χώρους του σχολείου κάθισαν στα θρανία, είδαν τις αίθουσες, τα εργαστήρια υπολογιστών, τεχνολογίας και χημείας και ενημερώθηκαν από καθηγητές διαφορετικών ειδικοτήτων σχετικά με το περιεχόμενο των μαθημάτων.

Μέσα από ένα δημιουργικό διάλογο με τους μαθητές του Γυμνασίου εξέφρασαν απορίες και κυρίως γνώρισαν αυτό που στη σκέψη τους φάνταζε άγνωστο και ξένο. Την εκδήλωση πλαισίωσαν χορευτικά δρώμενα όπου συμμετείχαν από κοινού μαθητές του Γυμνασίου και των Δημοτικών σχολείων.

Το Γυμνάσιο Κουτσοποδίου υποδέχεται τους μελλοντικούς μαθητές του

Η πρωτοβουλία αυτή που πραγματοποιείται για 2η συνεχή χρονιά θα τους βοηθήσει για την πιο ομαλή τους ένταξη στο νέο σχολικό περιβάλλον.

 

Bloggers Αναγνώστης

Φόρμα μικρές αγγελίες

Συνταγές μαγειρικής

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.