Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Γκιόλας Ερμιονίδα

Γόνιμη συζήτηση για το μέλλον του ΣΥΡΙΖΑ στο Κρανίδι

Ικανοποίηση Γκιόλα για το αποτέλεσμα της ανοιχτής συνέλευσης

Στο Κρανίδι, στον πολυχώρο ΑΡΤΙΚΙ, πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 19 Νοεμβρίου με μεγάλη προσέλευση κόσμου η ανοικτή συνέλευση του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία. Η εκδήλωση έγινε στα πλαίσια των ανοικτών συναντήσεων που οργανώνονται με πρωτοβουλίες των τοπικών οργανώσεων του Κόμματος σε όλη την Ελλάδα.

Η συνέλευση των μελών αλλά και αρκετών φίλων και υποστηρικτών της κίνησης, σαν κεντρικό στόχο είχε την πορεία ανασυγκρότησης του ΣΥΡΙΖΑ, με σκοπό να πυκνώσουν οι γραμμές του αλλά κυρίως να απευθυνθεί στις τοπικές κοινωνίες, ώστε όλοι οι πολίτες που εντάσσονται στον υπάρχοντα προοδευτικό πόλο του λαού να πάρουν τις τύχες του ΣΥΡΙΖΑ στα χέρια τους.

Η συνέλευση ξεκίνησε με την παρουσίασή της, από τον συντονιστή της Τοπικής Οργάνωσης, Βασίλη Δεβελέκο.

Γκιόλας Ερμιονίδα

Στη συνέχεια χαιρετισμό απηύθυνε ο βουλευτής Γιάννης Γκιόλας, που κυρίως στάθηκε στην αναγκαία και διαρκώς ογκούμενη προσέλευση μεγάλης μερίδας του δημοκρατικού κόσμου που αγκαλιάζει και στελεχώνει το ΣΥΡΙΖΑ. Εν συνεχεία αναφέρθηκε στον ρόλο που καλούνται να πάρουν με την ενεργή συμμετοχή τους στη διαδικασία της διεύρυνσης του ενωτικού, προοδευτικού πόλου του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία.

Ακολούθησε η ομιλία του Πάνου Ρήγα, βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, πρώην γραμματέα του Κόμματος και πρώην υφυπουργού Εθνικής Άμυνας.

Έκανε εκτενή αναφορά στην πορεία του ΣΥΡΙΖΑ κατά την περίοδο της διακυβέρνησής του, τονίζοντας την μεγάλη προσπάθειά του για την έξοδο της χώρας από τα μνημόνια, σημειώνοντας το δύσκολο της όλης πορείας, με τις επιτυχίες αλλά και τα λάθη που παρατηρήθηκαν.

Γκιόλας Ερμιονίδα

Επόμενος ομιλητής ήταν ο εκπρόσωπος της Προοδευτικής Συμμαχίας, δημοσιογράφος Παναγιώτης Παναγιώτου, που με γλαφυρό αλλά και συνάμα βαθύ πολιτικό λόγο, προχώρησε στην ανάλυση της πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ και την αναγκαιότητα στήριξης της προσπάθειάς του, ως ηγεμονική δύναμη στον ευρύτερο προοδευτικό πόλο, ώστε να προκαλέσει την συμμετοχή και ενεργοποίηση των δημοκρατικών πολιτών, μέσα από ένα ανοικτό διαρκή διάλογο με την κοινωνία.

Επακολούθησαν πολλές ερωτήσεις καιι τοποθετήσεις από τους παριστάμενους, που έδωσαν λαβή σε έναν πλούσιο και γόνιμο διάλογο, που κράτησε μέχρι αργά το βράδυ.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες εκφράστηκαν από τους διοργανωτές για την ευγενική παραχώρηση του πολύ ζεστού και όμορφου χώρου ΑΡΤΙΚΙ, από τον Θεατρικό Όμιλο Ερμιονίδας.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.