Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Κοσμάς Αρκαδίας

Γνωριμία με το «Αστέρι του Πάρνωνα»

Τα μυστικά του Κοσμά μέσα από το νέο ανανεωμένο του site.

Ο Κοσμάς Αρκαδίας, ένας κοντινός προορισμός από την Αργολιδα (μόλις 108 χλμ. από το Ναύπλιο), αποκαλύπτεται μέσα από το νέο ανανεωμένο του site. Μία ιστοσελίδα που πρωτοεμφανίστηκε το φθινόπωρο του 2015 με πρωτοβουλία της Κοινότητας, και προσωπικά του προέδρου Παναγιώτη Σταθούση, και από τότε αριθμεί πάνω από 120.000 επισκέπτες.

Μπαίνοντας δυναμικά στο 2018, το kosmasarcadia.gr άλλαξε και σας προσκαλεί να το ανακαλύψετε. Full Responsive για κινητές συσκευές και με νέο σύγχρονο design, το τουριστικό portal του χωριού γίνεται ταχύτερο, λειτουργικότερο και με πλουσιότερη ύλη. Οι φίλοι του Κοσμά θα έχουν επίσης τη δυνατότητα να ενημερώνονται για τα νέα του χωριού και τις εκδηλώσεις που λαμβάνουν χώρα σε αυτό.

Κοσμάς Αρκαδίας

Κοσμάς Αρκαδίας

Το ορεινό χωριό του Δήμου Νότιας Κυνουρίας θεωρείται ιδανικός προορισμός για δραστηριότητες στη φύση. Έτσι λοιπόν, για πρώτη φορά προτείνονται Ποδηλατικές και Πεζοπορικές διαδρομές στον μαγευτικό Πάρνωνα, με επίκεντρο τον Κοσμά.

Μία Καινοτομία που εισάγεται προς διευκόλυνση του επισκέπτη είναι η εμφάνιση λεπτομερών live χαρτών των διαδρομών και σημείων ενδιαφέροντος, με τη βοήθεια του Google Maps. Να σημειωθεί πως η εφαρμογή Google Maps παρέχει τη δυνατότητα κατεβάσματος offline χαρτών, ώστε να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε αυτούς μέσω GPS, ακόμα και αν δεν πιάνει σήμα στο κινητό.

Κοσμάς Αρκαδίας

Κοσμάς Αρκαδίας

Μπορείτε να αναζητήσετε περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα kosmasarcadia.gr ή στην σελίδα του χωριού στο Facebook.

Σχετικά Links:

- https://www.facebook.com/kosmaskynouria/
- https://www.facebook.com/groups/kosmasarcadia/
- https://www.instagram.com/kosmasarcadia/?hl=el

 

Riviera Banner

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.