Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Banner Επιμελητήριο Αργολίδας

ΕΟΔΥ Banner

Εικόνα
Logifert

Γκιολής: Στηρίζουμε την Ελληνική Επιχειρηματικότητα

Την εταιρεία Logifert ΕΠΕ επισκέφθηκε ο αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας

«Στην δύσκολη περίοδο όπου διανύουμε, πρέπει να εντείνουμε τις προσπάθειές μας έτσι ώστε - με τα απαραίτητα μέτρα προστασίας - να συνεχίζουμε τη ροή του εμπορίου προς κάθε κατεύθυνση στο εσωτερικό της χώρας μας αλλά και στο εξωτερικό» είπε χαρακτηριστικά ο αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας Αναστάσιος Γκιολής κατά την επίσκεψή του χθες Δευτέρα 6 Μαρτίου στην εταιρεία Logifert ΕΠΕ στην Κυρά Βρύση Κορινθίας. 

Εικόνα
Logifert

Η εταιρεία δραστηριοποιείται στο χώρο των logistic με ειδίκευση στη διαμετακομιση αγροτικών εφοδίων, ομογενοποίηση και συσκευασία λιπασμάτων και λοιπών εμπορευμάτων.

Ο κ. Γκιολής κατά την επίσκεψή του τόνισε πώς «δίπλα σε κάθε επιχείρηση που καταφέρνει να συντηρήσει το πρότερο ιστορικό της, χωρίς απολύσεις αλλά και με την σωστή μορφή παραγωγής, η Περιφέρεια Πελοποννήσου με τον Περιφερειάρχη κ. Παναγιώτη Νίκα και η ΠΕ Κορινθίας συνεχίζουν και στέκονται κοντά τους, προκειμένου η Ελληνική Επιχειρηματικότητα όχι μόνο ν αντέξει αλλά και να είναι ένα από τα σκαλοπάτια βοηθείας όπου χρειάζεται αυτή τη στιγμή η χώρα μας».

Εικόνα
Logifert

Ο Αντιπεριφερειάρχης συνεχάρη τον κ. Γιώργο Μπερνάρδο, ως έναν δυνατό επιχειρηματία καθώς και τον ευχαρίστησε προσωπικά. «Η χώρα μας, ο νομός Κορινθίας αγωνίζεται με κάθε τρόπο κ σε κάθε επίπεδο ώστε να βγούμε δυνατότεροι όλοι μας».
 

 

 

Κοντός Banner

Μουσικό Σχολείο Αργολίδας

 

Εικόνα

 

 

 

 

 

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.