Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
Κεράια Γκιόλας

Γκιόλας: Να απομακρυνθεί άμεσα η κεραία από το 3ο Δημοτικό Άργους

Ετοιμάζεται να θέσει το θέμα στο κοινοβούλιο.
Profile picture for user admin
από anagnostis team
ΔημοσιεύτηκεΤρί. 11 Φεβ. 2020
κανέναΣΧΟΛΙΟ

Στο πλευρό των γονέων και των μαθητών του 3ου Δημοτικού σχολείου Άργους τάσσεται ο βουλευτής Αργολίδας του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Γκιόλας, ζητώντας να απομακρυνθεί η κεραία που τοποθετήθηκε παράνομα πολύ κοντά στο Σχολείο, κάτι που είναι εξαιρετικά επιβλαβές για την υγεία των παιδιών.

Ενστερνίζεται τις απόλυτα δικαιολογημένες ανησυχίες των γονέων σχετικά με τις επιπτώσεις στην υγεία των παιδιών από την ακτινοβολία που εκπέμπουν οι κεραίες και την επικινδυνότητα λόγω της μικρής απόστασης από το Σχολείο.

Συστρατεύεται με την Συντονιστική Επιτροπή και τις ενέργειες και πρωτοβουλίες που έχει ήδη αναλάβει, ώστε να ερευνηθεί το κατά πόσο είναι νόμιμη όλη η προηγηθείσα διαδικασία τοποθέτησης, περιμένοντας τις απαντήσεις από τις σχετικές με το θέμα, Υπηρεσίες Πολεοδομίας, Δήμου και Περιφέρειας.

Ζητά και καλεί, τέλος, από όλους τους αρμόδιους φορείς να δώσουν το ταχύτερο δυνατόν άμεση λύση στο σοβαρό αυτό θέμα που έχει προκύψει, με μοναδικό γνώμονα την Υγεία των μαθητών και όχι το συμφέρον οποιασδήποτε επιχείρησης η οποία αγνοεί και παρακάμπτει βασικά και θεμελιώδη δικαιώματα των κατοίκων.

Ίσως και εντός της ημέρας ο βουλευτής προτίθεται να καταθέσει ερώτηση μέσω της διαδικασίας του Κοινοβουλευτικού ελέγχου.

 

Εικόνα
Be a blogger

 

Εικόνα
Μικρές Αγγελίες

Εικόνα

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.