Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Γιάννης Γκιόλας πολυτεχνείο

Γκιόλας: Μάταια ονειρεύονται την επιστροφή της χώρας μας σε σκοτεινές εποχές

Το μήνυμα του βουλευτή μετά την πορεία για την επέτειο του πολυτεχνείου.

Στις πρώτες γραμμές του μπλοκ του ΣΥΡΙΖΑ στην πορεία για την εξέγερση του πολυτεχνείου με προορισμό την αμερικανική πρεβεία βρέθηκε ο βουλευτής Αργολίδας Γιάννης Γκιόλας.

Επικεφαλής του μπλοκ τέθηκε ο Αλέξης Τσίπρας, μια κίνηση που προκάλεσε ποικίλα σχόλια στα κοινωικά δίκτυα, δεδομένης και της πολιτικής που ακολούθησε αναφορικά με τις Ελληνοαμερικανικές σχέσεις κατά την θητεία του ως πρωθυπουργός.

Ο Γιάννης Γκιόλας με αφορμή τον εορτασμό της επετείου έκανε την ακόλουθη δήλωση: 

«Χτες βρεθήκαμε όλοι εκεί. Στο χώρο που έπρεπε, για να τιμήσουμε εκείνους που ξεσηκώθηκαν το 1973 αλλά και να δώσουμε την υπόσχεση ότι θα συνεχίσουμε να αντιστεκόμαστε σε όποιον καταφεύγει στην βαρβαρότητα, σε όποιον επιχειρεί να περιορίσει αναφαίρετα δημοκρατικά δικαιώματα και όποιον σκεφτεί να στερήσει το βασικό δικαίωμα της ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ.

Η Αριστερά και ο Ελληνικός λαός, πιστοί στις Δημοκρατικές παραδόσεις είναι εδώ, για να θυμίζουν στους θαυμαστές αυταρχικών- φασιστικών καθεστώτων ότι μάταια ονειρεύονται την επιστροφή της χώρας μας σε σκοτεινές εποχές.

Ο ΣΥΡΙΖΑ θα συνεχίσει να αντιστέκεται σε όποιον προσπαθήσει να προσβάλει τη δημοκρατική συλλογική μνήμη και συνείδηση του λαού μας».

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.