Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Banner Επιμελητήριο Αργολίδας

ΕΟΔΥ Banner

Εικόνα
"Γκάζια" Νίκα στους δημάρχους για το ΕΣΠΑ

"Γκάζια" Νίκα στους δημάρχους για το ΕΣΠΑ

Πιέσεις να τρέξουν πιο γρήγορα τα έργα και να αυξήσουν την απορροφητικότητα.

Κινητοποίηση από τους δήμους που “τρέχουν” έργα του ΕΣΠΑ, ώστε να επιτύχουν μεγάλο βαθμό απορροφητικότητας των διατεθεισών πιστώσεων, ζήτησε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας σε συνάντηση που είχε χθες Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου στην Τρίπολη με δημάρχους και αντιδημάρχους από τις Π.Ε. της Περιφέρειας.

Ο περιφερειάρχης με ιδιαίτερη έμφαση κάλεσε τα στελέχη των πρωτοβάθμιων ΟΤΑ να φροντίσουν να αυξήσουν την απορροφητικότητα στα εκτελελούμενα έργα του ΠΕΠ, καθώς -όπως τόνισε- “έργα που τον ερχόμενο Μάρτιο θα επιδεικνύουν στασιμότητα θα απεντάσσονται από το ΕΣΠΑ”, υπενθυμίζοντας παράλληλα ότι για την Περιφέρεια προτεραιότητα αποτελούν τα μεγάλα έργα.

Στην ίδια συνάντηση, εξ άλλου, ο Π. Νίκας ενημέρωσε τους πρωτοβάθμιους αυτοδιοικητικούς σχετικά με τις προϋποθέσεις που πρέπει να πληρούνται για την υπογραφή προγραμματικών συμβάσεων μεταξύ δήμων και Περιφέρειας, καθώς επίσης για το πώς και πότε είναι δυνατόν να υπογράφεται απόφαση κήρυξης μιας περιοχής σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης.

 

 

Κοντός Banner

Μουσικό Σχολείο Αργολίδας

 

Εικόνα

 

 

 

 

 

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.