Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
gipsy jazz

Gipsy jazz στο Φουγάρο

Μουσικές από τον θρυλικό Django Reinhardt, αλλά και από το ευρύτερο vocal jazz ρεπερτόριο, καθώς και διασκευές γνωστών ελληνικών τραγουδιών του παλιού κινηματογράφου.

Ένα από τα κορυφαία gipsy jazz σχήματα της Ελληνικής σκηνής "The Dominant Gipsy Project" ζωντανά στο FOUGARO ARTCENTER το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου.

Το γκρουπ δημιουργήθηκε το 2015 από έναν από τους πιο σημαντικούς σολίστες της εγχώριας jazz, τον κιθαρίστα και συνθέτη, Γιώργο Κρομμύδα.

Ο Γιώργος Κρομμύδας, υπήρξε ιδρυτικό μέλος του πρώτου gipsy jazz σχήματος στην Ελλάδα, των Hot Club de Grece από το 2004 έως το 2009, και έχει στο ενεργητικό του τέσσερις προσωπικούς δίσκους.

Οι Dominant Gipsy Project θα παρουσιάσουν μουσικές από τον θρυλικό Django Reinhardt, αλλά και από το ευρύτερο vocal jazz ρεπερτόριο, καθώς και διασκευές γνωστών ελληνικών τραγουδιών του παλιού κινηματογράφου.

Μαζί με τον Γιώργο Κρομμύδα, η μοναδική και κορυφαία jazz vocalist, Νάσια Γκόφα και ο βιρτουόζος κοντραμπασίστας, Μάνος Λούτας.

Έναρξη: 10μμ

Είσοδος Ελεύθερη
κρατήσεις: 6946 594588 | 27520 47347

Home design

Riviera Banner

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.