Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Vespa Club Nafplio

Γιορτινή διάθεση από τους Βεσπάκηδες του Ναυπλίου (Pics)

Μία βόλτα διαφορετική από τις άλλες

Οι Βεσπάκηδες του Ναυπλίου ντύθηκαν και φέτος πάλι Αη Βασίληδες καβαλώντας τα αγαπημένα τους δίτροχα και σκόρπισαν διάθεση γιορτής σε όλη την πόλη.

Μία βόλτα διαφορετική από τις άλλες διοργανώθηκε και φέτος ταυτόχρονα σε πάνω από 26 πόλεις σε όλη τη χώρα με χιλιάδες Vespa, στο πλαίσιο του Πανελλήνιου Christmas Charity Ride 2019.

Vespa Club Nafplio

Vespa Club Nafplio

Η ξεχωριστή με φιλανθρωπικό χαρακτήρα εκδήλωση και τη συμμετοχή του «Vespa Club Nafplio», ενίσχυσε φέτος το έργο του Συλλόγου «Κιβωτός του Κόσμου». Η πορεία που διέσχισε κεντρικούς δρόμους της πόλης του Ναυπλίου, συγκέντρωσε τα βλέμματα μικρών και μεγάλων προσφέροντας μια ευχάριστη νότα.

Το Charity Ride είναι μια πανελλήνια φιλανθρωπική δράση που διοργανώνει η Ομοσπονδία συλλόγων «Vespa Club Hellas» και το «Lambretta Club Hellas», κατά τη δεύτερη Κυριακή του Δεκεμβρίου κάθε χρόνου, όπου συμμετέχουν σύλλογοι ή άλλες ανεπίσημες ομάδες κατόχων Vespa, Lambretta ή άλλου κλασσικού scooter, καθώς και Vespa ή Lambretta Clubs της Κύπρου και Βαλκανικών χωρών, με το ποσό που συγκεντρώνεται να δίνεται εξ’ ολοκλήρου στον φορέα που κάθε χρόνο επιλέγετε με δημόσια συζήτηση.

Vespa Club Nafplio

Vespa Club Nafplio

Vespa Club Nafplio

Vespa Club Nafplio

Vespa Club Nafplio

Vespa Club Nafplio

Vespa Club Nafplio

Banner Home Design

Riviera Banner

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.