Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Άγιος Πέτρος Άργους

Γιορτάζουν τη Μετακομιδή των Ιερών Λειψάνων του Αγίου Πέτρου

Το πρόγραμμα των θρησκευτικών εκδηλώσεων.
από admin3
ΔημοσιεύτηκεΠαρ. 12 Ιαν. 2018
κανέναΣΧΟΛΙΟ

Γίνεται γνωστό εις τους ευσεβείς Χριστιανούς ότι η Εορτή της Μετακομιδής των Ιερών Λειψάνων του εν Αγίοις Πατρός ημών Πέτρου Επισκόπου Άργους του Θαυματουργού θα εορτασθεί φέτος ως εξής:

- Το ΣΑΒΒΑΤΟ   20.1.2018  στις 6:30 μ.μ. θα ψαλεί Μέγας Αρχιερατικός Εσπερινός χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Ελασσώνος κ.κ. Χαρίτωνος.

- Την ΚΥΡΙΑΚΗ  21.1.2018 στις 7 π.μ. θα ψαλεί ο Όρθρος και στην συνέχεια θα τελεσθεί Αρχιερατική Θεία Λειτουργία. Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας θα πραγματοποιηθεί Λιτανεία των ι. Λειψάνων του Αγίου πέριξ του Ιερού Ναού. 

Το ΕΣΠΕΡΑΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ στις 5:00 μ.μ. θα ψαλεί ο Εσπερινός και η Ιερά Παράκλησις του Αγίου Πέτρου. Στη συνέχεια, στις 6:00 μ.μ. η καθιερωμένη ομιλία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Αργολίδος κ.κ. Νεκταρίου.

- Το Εσπέρας της Κυριακής στις 9 μ.μ. θα τελεσθεί Ιερά Αγρυπνία.

Το πρόγραμμα της Εορτής θα ευρίσκεται ανηρτημένο εις όλους τους Ιερούς Ναούς της Πόλεως του Άργους και θα ανακοινώνεται από τον Ραδιοφωνικό σταθμό της Ιεράς Μητροπόλεώς.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
Profile picture for user admin
admin - anagnostis.org

YUBI2