Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Epimelitirio Argolidas

Λιμεναρχείο Ναυπλίου

Γιατί τους έγραψε το λιμεναρχείο σε Τολό και Πλάκα Δρεπάνου

Τι συνέβη και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος τους.

Δύο ιδιώτες έπεσαν στην τσιμπίδα του λιμεναρχείου Ναυπλίου σε Τολό και Πλάκα Δρεπάνου για παραβάσεις επί του αιγιαλού, σε παραλία αλλά και εντός της θάλασσας, χωρίς να διαθέτουν την απαιτούμενη άδεια γι' αυτές τις παρεμβάσεις.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ στο Τολό οι λιμενικοί έγραψαν έναν ιδιώτη για μια παράνομη ξύλινη κατασκευή κοντά στη θάλασσα.

Αντίστοιχα στην Πλάκα Δρεπάνου εντοπίστηκε άτομο να πραγματοποιεί ήπιες παρεμβάσεις στον αιγιαλό με μηχανήματα, για τις οποίες όμως δεν διέθετε σχετική άδεια.

Και οι δύο πιάστηκαν επ' αυτοφώρω κατά το πρώτο δεκαήμερο του Ιουνίου, στο πλαίσιο των διενεργούμενων ελέγχων σχετικών με την προστασία του αιγιαλού της παραλίας και της θάλασσας.

Οι συλληφθέντες κατόπιν εντολής κ. Εισαγγελέα Υπηρεσίας, αφέθησαν ελεύθεροι, αφού σχηματίστηκε εις βάρος τους δικογραφία.

Όπως αναφέρει το Λιμεναρχείο, ανάλογοι έλεγχοι θα συνεχιστούν σε όλη την περιοχή αρμοδιότητάς του με σκοπό την προστασία των χώρων προς όφελος του κοινωνικού συνόλου.

Riviera Banner

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.