Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

remax

Γιατί οι συμβολαιογράφοι της Πελοποννήσου κάνουν την πάπια;

Παράσταση στα δικαστήρια του Άργους - Σιωπή και αποστάσεις από τους συμβολαιογράφους για τους πλειστηριασμούς
Profile picture for user admin
από anagnostis team
ΔημοσιεύτηκεΤετ. 20 Σεπ. 2017
κανέναΣΧΟΛΙΟ

Στο Ειρηνοδικείο Άργους βρέθηκαν σήμερα το μεσημέρι μέλη της Κίνησης κατά των Πλειστηριασμών προκειμένου να εμποδίσουν προγραμματισμένο πλειστηριασμό από τράπεζα, ο οποίος και απετράπη.

Η δράση των πολιτών ενάντια στους πλειστηριασμούς έχει ακυρώσει έως τώρα περισσότερες από 800 υποθέσεις και έχει αποδειχθεί αποτελεσματική. 

Η τοπική κίνηση δηλώνει πως θα επιμείνει στον αγώνα να μην περάσει καμία λαϊκή περιουσία στα χέρια τράπεζας, παρά την απόσταση του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Εφετείου Ναυπλίου (συμβολαιογράφοι Πελοποννήσου) από την αγωνία των ανθρώπων που είναι θύματα της κρίσης και αδυνατουν να εξοφλήσουν τα κόκκινα δάνεια τους. 

Παράσταση στα δικαστήρια Άργους

Μάλιστα τίθενται κάποια ερωτήματα προς τους συμβολαιογράφους: «Η διοίκηση του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου ας απαντήσει στους πολίτες της Πελοποννήσου γιατί δεν επέτρεψε την παρουσία εκπροσώπων των κινημάτων κατά των πλειστηριασμών της Περιφέρειας Πελοποννήσου στην κρίσιμη συνέλευση των Πελοποννήσιων συμβολαιογράφων; Μάλιστα είχαμε ζητήσει από μέρες να πάρουμε το λόγο μεταφέροντας τη φωνή αυτών που ή ζωή τους καταστράφηκε στα χρόνια της κρίσης. Επίσης, ρωτάμε γιατί μέχρι σήμερα δεν δίνουν στη δημοσιότητα την απόφαση της Κυριακάτικης συνέλευσης τους;»

Η κίνηση τέλος ζητά να καταργηθεί το νομοθετικό πλαίσιο για τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς και τη Θεσμοθέτηση της πραγματικής προστασίας της λαϊκής κατοικίας και περιουσίας.

Διαβάστε Επίσης: 
Σταμάτησαν πλειστηριασμό και τους πήγαν στο τμήμα!
Οργή Λαφαζάνη για την σύλληψη Κοκκινόπουλου
Για τι κατηγορούνται οι συλληφθέντες στο Άργος

Άνοδος φροντιστήριο Άργος

 

Μαθήματα Μπριτζ στην Αργολίδα

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.