Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Νίκος Καρούλιας

Γιατί οδηγήθηκε στην έξοδο ο Καρούλιας

Μόλις 12 μέρες κράτησε η παραμονή του στον πάγκο του Παναργειακού.

Ούτε δύο εβδομάδες δεν κράτησε η παραμονή του Νίκου Καρούλια στον πάγκο του Παναργειακού. Τα άσχημα αποτελέσματα έφεραν αλυσιδωτές αντιδράσεις με μερίδα οργανωμένων οπαδών της ομάδας να ζητούν την καρατόμησή του, όμως ουσιαστικά αιτία για την απόλυσή του ήταν ένα βίαιο επεισόδιο που σημειώθηκε κατά την διάρκεια του τελευταίου αγώνα με το Ναύπλιο 2017 με τον ποδοσφαιριστή της ομάδας Γιάννη Μπλάτσο, για το οποίο ο ίδιος ο Καρούλιας ζητά συγνώμη, αναφέροντας πως η πράξη του είναι κατακριτέα.

Αντικαταστάτης του στον πάγκο θα είναι ο Δημήτρης Λαλουδάκης με βοηθό τον Γιώργο Διαμαντή.

Η διοίκηση του Παναργειακού αναφέρει:

«Ο Παναργειακός προχωράει στην από κοινού λύση της συνεργασίας με το προπονητή Νίκο Καρούλια.

Το Δ.Σ. και ο πρόεδρος Σταύρος Τσιόδρας τον ευχαριστούν για την ανταπόκριση στο κάλεσμα και τη σύντομη συνεργασία, αλλά μετά τα γεγονότα της Κυριακής, προχωράμε στη διακοπή αυτής.

Την τεχνική ηγεσία της ομάδας μας αναλαμβάνει ο προπονητής Δημήτρης Λαλουδάκης, κάτοχος UEFA Α με άμεσο συνεργάτη του τον νυν τεχνικό διευθυντή Γιώργο Διαμαντή, κάτοχο UEFA B».

Ο Νίκος Καρούλιας μετά την λύση της συνεργασίας δήλωσε:

«Θα ήθελα καταρχάς να τοποθετηθώ για το γεγονός που συνέβη μετά τον αγώνα του Ναυπλίου και τον τρόπο που έγινε. Κατακριτέα η πράξη μου προς τον Γιάννη Μπλάτσο και δεν αρμόζει στο επίπεδο και τον χαρακτήρα μου, εξάλλου η ιστορία μου με όλους τους ποδοσφαιριστές έχει δείξει το πόσο δενόμουν και ειδικά το γνωρίζουν καλά στο Άργος, που ήταν όλα παιδιά μου.

Ζήτησα συγγνώμη από τον Γιάννη, τους ποδοσφαιριστές μου και τον πατέρα του. Μετά το συμβάν μιλήσαμε αγκαλιά για πολύ ώρα με στενοχώρια και πόνο από τους δυο μας, λέγοντας του το πόσο τον πιστεύω, πράγμα που το διαπίστωσα από την πρώτη μέρα, αφού ασχολιόμουν μαζί του και πιστεύω ότι θα είναι ένα από τα παιδιά που θα παίξουν σε υψηλό επίπεδο. Δε μπορούσα να δεχτώ από αυτόν, την τόσο προκλητική αδιαφορία, πράγμα που το παραδέχτηκε ο ίδιος, λέγοντάς μου ότι χαλάστηκε που δεν τον ξεκίνησα, ενώ τον παρότρυνα συνεχώς από τον πάγκο μετά την είσοδο του στο παιχνίδι. Αυτό δε σημαίνει ότι ο Γιάννης δεν είναι καλό παιδί, κάθε άλλο, από καλή οικογένεια ,αλλά παιδί!

Ο παρορμητισμός μου προκύπτει από την αγάπη μου για την ομάδα, με εξέτρεψε, αλλά αυτό δεν αναιρεί την μεγάλη διάθεση να βοηθήσω την αγαπημένο μου Παναργειακό να αλλάξει επίπεδο.

Πάντως κάποια πράγματα πρέπει να μένουν στην ομάδα, η οποία έτσι γίνεται μια γροθιά όταν περνάει δύσκολες καταστάσεις. Ο Παναργειακός πρέπει να σωθεί, κάτι για το οποίο πασχίζει η διοίκηση του Σταύρου Τσιόδρα, που αν δεν υπήρχε θα είχε υποβιβαστεί στο τοπικό».

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.