Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Καρδαμύλη

Γιατί ο Γιάννης Μπέζος έρχεται ξανά και ξανά σε αυτό το μέρος της Πελοποννήσου για γυρίσματα

Το αγαπημένο Νεραϊδοχώρι της Ελληνικής τηλεόρασης βρίσκεται στη Μεσσηνία (Video)

Στο άκουσμα της και μόνο, ακόμα και χωρίς να την έχεις επισκεφθεί, φαντάζεσαι ένα μέρος εκπληκτικά όμορφο. Πρόκειται για μία από τις διαχρονικές ατραξιόν της Μεσσηνιακής Μάνης, ένα πραγματικό νεραϊδοχώρι που πρέπει οπωσδήποτε να επισκεφθείτε.

Η πιο αγαπημένη σειρά που έχει γυριστεί σε αυτή είναι η «Κλινική περίπτωση». Μια σειρά που αγαπήθηκε από το τηλεοπτικό κοινό τόσο για τους ξεκαρδιστικούς ρόλους των πρωταγωνιστών της όσο και για τις υπέροχες εικόνες από την Καρδαμύλη.

Το αρχοντικό αυτό χωριό μαζί με τη γειτονική Στούπα αποτελούν το επίκεντρο του τουριστικού ενδιαφέροντος στην Δυτική Μάνη.

Η πιο πρόσφατη σειρά που επιλέχθηκε η Καρδαμύλη για να γίνουν τα γυρίσματα είναι η «Πέτα τη φριτέζα» με πρωταγωνιστή και αυτή τη φορά τον αγαπημένο Γιάννη Μπέζο.

Όπως μάλιστα έχει αναφέρει ο αγαπημένος ηθοποιός, όταν πήγε για πρώτη φορά στην Καρδαμύλη για τα γυρίσματα της «Κλινικής περίπτωσης» εντυπωσιάστηκε από την ομορφιά του τοπίου και την λάτρεψε.

Η ομάδα Up Stories στάθηκε ιδιαίτερα τυχερή καθώς έφθασε εκεί την ώρα του ηλιοβασιλέματος, όπως αποτυπώνεται και στο παρακάτω βίντεο:

Home design

Riviera Banner

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.