Home design
home design

Γιατί η Κατερίνα Σακελλαροπούλου δεν θα μπορέσει να επισκεφθεί την αγαπημένη της Επίδαυρο

Τάσος Χρόνης Σακελλαροπούλου

Με αφορμή τις ημέρες για τους εορτασμούς των 199 χρόνων από την επέτειο της Α’ Εθνοσυνέλευσης των Ελλήνων στη Νέα Επίδαυρο, πραγματοποιήθηκε τηλεφωνική επικοινωνία της Προέδρου της Δημοκρατίας Kατερίνας Σακελλαροπούλου με τον δήμαρχο Επιδαύρου Τάσο Χρόνη.

Στη συζήτηση που έγινε σε άριστο κλίμα, η κα Σακελλαροπούλου τόνισε τη σημασία της Πρώτης Εθνοσυνέλευσης και τα αποτελέσματά της για τη συνέχιση του αγώνα αλλά κυρίως για τη σύσταση του Ελληνικού Κράτους και τη θεσμική του λειτουργία.

Η Επίδαυρος αποτελεί γνωστό και αγαπημένο τόπο για την Πρόεδρο και η επιθυμία της ήταν να επισκεφθεί, σε αυτές τις ιδιαίτερες επετειακές εκδηλώσεις, τον Δήμο και τη Νέα Επίδαυρο, δυστυχώς όμως η συνέχιση της πανδημίας δεν αφήνει τέτοια περιθώρια.

Από την πλευρά του ο Δήμος Επιδαύρου σε συνεννόηση με τη Βουλή των Ελλήνων και τον πρόεδρο κ. Τασούλα ανέβαλε τις εκδηλώσεις επ’ αόριστον.

Όπως αναφέρει ο Τ. Χρόνης: «Είμαστε σε επικοινωνία με την Προεδρία της Δημοκρατίας αλλά και με τη Βουλή των Ελλήνων, προκειμένου να βρεθεί ο κατάλληλος χρόνος για να πραγματοποιηθούν οι εκδηλώσεις, καθώς οι ανώτατοι θεσμικοί παράγοντες της χώρας μας θέλουν να τιμήσουν την ιστορία και τον τόπο μας με τη φυσική τους παρουσία».

Τάσος Χρόνης Σακελλαροπούλου

Σχόλια

coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis