Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Παναγιώτης Ψυχογιός

Γιατί η Φώφη διέγραψε τον Ψυχογυιό από το ΚΙΝΑΛ

Τι δηλώνει ο ίδιος γι' αυτή την εξέλιξη

Στην διαγραφή πέντε στελεχών του κινήματος προχώρησε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ η Φώφη Γεννηματά, με το αιτιολογικό ότι κατεβαίνουν με αντίπαλο ψηφοδέλτιο (με την παράταξη που πρόσκειται στον ΣΥΡΙΖΑ) για τις εκλογές στο Οικονομικό Επιμελητήριο στις 15 Δεκεμβρίου.  

Οι διαγραφέντες είναι οι Παναγιώτης Ψυχογιός (ΚΠΕ), Κώστας Κανακουσάκης (Ηράκλειο), Γιώργος Πουλής (Κέρκυρα), Γιώργος Λαμπράκης (Ηράκλειο) και Αιμίλιος Νταγιάννης (Λάρισα).  

Είχε προηγηθεί επιστολή του Κώστα Παπαδημητρίου επικεφαλής της παράταξης στο Οικονομικό Επιμελητήριο, προς την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ και του ΚΙΝΑΛ με την οποία ζητείται από τη Φώφη Γεννηματά μηδενική ανοχή. 

Ψυχογιός: Δεν δείχνει πυγμή, αλλά αδυναμία

Ο Παναγιώτης Ψυχογιός σχολιάζει την απόφαση της Φώφης Γεννηματά να τον παραπέμψει με το ερώτημα της διαγραφής από το Κίνημα Αλλαγής, ως εξής:

«Ενημερώθηκα μέσα από τα ειδησεογραφικά site για την βούληση της προέδρου του ΚΙΝ.ΑΛ . Είναι κάτι λυπηρό βέβαια αλλά τίποτα πλέον δεν μου προκαλεί εντύπωση. Διάβασα εκτός απ το δικό μου όνομα,τα ονόματα άλλων 4 συντρόφων.Ενημερωτικά,(αν και νομίζω ότι το ξέρετε), είναι πάνω από 30 τα μέλη και τα στελέχη του χώρου που επέλεξαν να μην είναι με την παράταξη που πήρε το επίσημο "χρίσμα" του ΚΙΝ.ΑΛ. ,αλλά να είναι υποψήφιοι με διάφορες παρατάξεις στο Οικονομικό Επιμελητήριο. Όπως έχει γίνει άλλωστε πολλές φορές στο παρελθόν σε πολλές εκλογές φορέων,συλλόγων,Επιμελητηρίων για διαφόρους λόγους κάθε φορά,που προφανώς δεν είχαν να κάνουν με το κόμμα..Εκεί όμως δεν άνοιξε ποτέ μύτη ! Η στόχευση έγινε όμως αυτή τη φορά και έγινε στους 5 συγκεκριμένους.

Είναι κρίμα να ακολουθεί ένα ολόκληρο κόμμα τις επιθυμίες του κ. Παπαδημητρίου και να αδειάζει στελέχη που έχουν προσφέρει στο χώρο και συνεχίζουν να παλεύουν γι αυτόν.

Είναι κρίμα μέλη και στελέχη απ όλη την Ελλάδα με ιστορία,αγώνες και νίκες στο Επιμελητήριο σήμερα να αντιμετωπίζονται μ αυτόν τον τρόπο,ειδικά όταν 3 χρόνια το κόμμα τους γυρνούσε εμφατικά την πλάτη.

Είναι κρίμα ενώ η ηγεσία της παράταξης με το "χρίσμα" συγκυβερνά με την παράταξη της ΝΔ το Επιμελητήριο και ετοιμάζεται να το ξανακάνει δεν μιλάει κανείς. Εκεί παραδόξως ,Γραμματέα,δεν ενεργοποιούνται τα πολιτικά-προοδευτικά αντανακλαστικά μας.Άραγε θα τεθούν και εκεί ζητήματα κομματικής πειθαρχίας;

Είναι κρίμα για ένα κόμμα που διακηρύττει χρόνια την ανεξαρτησία και αυτονομία των παρατάξεων στους φορείς,στους συλλόγους,στα επιμελητήρια,στην αυτοδιοίκηση σήμερα να επιβάλλει εκ των υστέρων κιόλας κομματική πειθαρχία και να ζητά διαγραφές μελών.

Δεν δείχνει πυγμή,αλλά αδυναμία.

Είναι κρίμα και βαθιά υποκριτικό κάποιοι να εμφανίζονται τιμητές της νομιμότητας και να εφαρμόζουν δήθεν τα καταστατικά κατά το δοκούν, ανάλογα με το ποιον έχουν απέναντι τους κάθε φορά.

Είναι κρίμα να λεηλατούνται μέλη και στελέχη του κόμματος από κάποιους που βρήκαν την ευκαιρία, να ρίξουν λάσπη, να χτυπήσουν πισώπλατα με σκοπό να τους βάλουν στο περιθώριο, για να μην τα βρουν αύριο μπροστά τους

Παραμένω σταθερός στις ΑΞΙΕΣ και στον ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΟΥ ΧΩΡΟ .Δεν νιώθω απολογούμενος γιατί έχω πορευτεί όλα αυτά τα χρόνια με καθαρότητα, ευθύτητα και συνέπεια σ αυτά που πιστεύω και στηρίζω. Είμαι περήφανος για την συνολική μου παρουσία και προσφορά στο χώρο απ τα 17 μου χρόνια, υπηρετώντας την παράταξη του ΠΑΣΟΚ ,στα πλέον δύσκολα χρόνια , και χωρίς να έχω κάνει την ενασχόληση μου επάγγελμα όπως άλλοι. Γι αυτό και μπορώ να κοιτάω στα μάτια τους συμπολίτες μου και όλους εκείνους που τόσα χρόνια μ έχουν στηρίξει σε όλες τις εκλογικές διαδικασίες στην Αργολίδα αλλά και σ όλη την Ελλάδα.

Συμμετέχω στις εκλογές του Οικονομικού Επιμελητηρίου με μια νέα ανεξάρτητη επιμελητηριακή παράταξη,με συναδέλφους από διάφορους πολιτικούς και επαγγελματικούς χώρους, με μόνο γνώμονα να εξελιχθεί το Επιμελητήριο σε χρήσιμο θεσμό και φορέα υπεύθυνης και επαγγελματικής έκφρασης.

ΠΑΡΑΜΕΝΩ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ,ΟΠΩΣ ΗΜΟΥΝ ΠΑΝΤΑ, ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΗΣΥΧΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ.

Μακάρι στο μέλλον ο χώρος να μπορέσει βρει τον βηματισμό του.Άλλωστε το πιο βαθύ σκοτάδι είναι λίγο πριν ξημερώσει...

(Υ.Γ. Όποιος ψάχνει ευκαιρία να "λερώσει",μπορεί να το κάνει στον τοίχο του,δεν είμαι υποχρεωμένος να τον ανέχομαι)».

Banner Home Design

Riviera Banner

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.