Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Δημοτικό Σχολείο Δήμαινας

Γιατί γέμισε με ψύλλους η Δήμαινα;

Τσιμπούσαν μικρά παιδιά που έβγαιναν να παίξουν. Έκτακτοι ψεκασμοί με εντολή Μαλτέζου.

Την έντονη ανησυχία των κατοίκων της Δήμαινας προκάλεσε η εμφάνιση μεγάλου αριθμού ψύλλων στο χωριό, οι οποίοι μάλιστα τσιμπούσαν μικρά παιδιά την ώρα που έπαιζαν στην παιδική χαρά και το γήπεδο.

Ο αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Γιάννης Μαλτέζος με το που πληροφορήθηκε για το πρόβλημα, ανέθεσε στην ανάδοχο κοινοπραξία που έχει αναλάβει την κουνουποκτονία για λογαριασμό της Περιφέρειας, να διενεργήσει ψεκασμούς για τους ψύλλους στο χωριό, με χρήματα τα οποία προήλθαν από δωρεά χωρίς καμία επιπλέον επιβάρυνση για την Περιφέρεια. 

 

Η ενέργεια αυτή κρίθηκε επιβεβλημένη και άμεσης αναγκαιότητας μετά από επείγον αίτημα που υπέβαλλαν οι κάτοικοι της Δήμαινας σε Μαλτέζο, Σχοινοχωρίτη και Μαντζούνη.

Οι ψεκασμοί πραγματοποιήθηκαν σε τέσσερις κτηνοτροφικές εγκαταστάσεις καθώς και σε χώρο γηπέδου αθλοπαιδιών - παιδικής χαράς στην πλατεία της Δήμαινας, όπου όπως προείπαμε είχαν παρουσιαστεί τσιμπήματα σε μικρά παιδιά.

Επίσης, στην επίσκεψη εκπροσώπων της Κοινοπραξίας στο γραφείο του Γιάννη Μαλτέζου σήμερα, συμφωνήθηκε να προβούν άμεσα σε επισταμένη κουνουποκτονία και εντός του χώρου του στρατοπέδου Ζησιμόπουλου στο Ναύπλιο, όπως τούτο ζητήθηκε από τον Διοικητή του.

Banner Home Design

Riviera Banner

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.