Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Παλιό δημαρχείο Άργους μπλε

Γιατί φωτίστηκε μπλε το Παλιό Δημαρχείο Άργους

Ο Δήμος Άργους - Μυκηνών ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του δικτύου πόλεων SDG 17 Greece.

Ο Δήμος Άργους - Μυκηνών μετά από πρόσκληση του δικτύου πόλεων SDG 17 Greece, συμμετέχει στην πανευρωπαϊκή πρωτοβουλία «Φωτίζουμε την Ευρώπη με το μπλε των Ηνωμένων Εθνών» απόψε 24 Οκτωβρίου, ημέρα των Ηνωμένων Εθνών.

Η συμβολική αυτή πρωτοβουλία στοχεύει στην διάδοση του μηνύματος της συναδέλφωσης, της ειρήνης και της άρσης των διακρίσεων.

Τα ιδρυτικά μέλη του Οργανισμού με έδρα τη Νέα Υόρκη ήταν 51, ανάμεσά τους και η Ελλάδα. Σήμερα φθάνουν τα 191, όσα και τα κράτη του κόσμου. Ο ΟΗΕ εκείνης της περιόδου αντανακλούσε τους συσχετισμούς δυνάμεων που διαμορφώθηκαν μετά το τέλος του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου. Οι νικήτριες δυνάμεις που ηγήθηκαν του πολέμου, όπως οι ΗΠΑ, Σοβιετική Ένωση, η Γαλλία και η Μεγάλη Βρετανία, απέκτησαν και το δικαίωμα του «βέτο» στις αποφάσεις του Συμβουλίου Ασφαλείας.

Απώτερος σκοπός η προώθηση των 17 Στόχων Βιώσιμης Ανάπτυξης του Οργανισμού στην Ελλάδα, με επίκεντρο τα 75 χρόνια από την ίδρυσή του.

Home design

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.