Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Δημήτρης Καμπόσος ένας χρόνος μετά τις εκλογές βίντεο Δήμος Άργους Μυκηνών

Γιατί εκείνοι δεν μεταμόρφωσαν τον τόπο μας που έπαιρναν 30 εκατ. την τετραετία;

Καμπόσος: «Κοιτάξτε άλλους Δήμους όμορους να δείτε τι παράγουν σε έργα, κοιτάξτε τον δικό μας και δείτε όλα εκείνα τα οποία έρχονται» (Video).

Τον απολογισμό της δημοτικής αρχής Άργους - Μυκηνών έναν χρόνο μετά τις εκλογές κάνει ο Δημήτρης Καμπόσος αναφερόμενος στα έργα που γίνονται στον Δήμο παρά τα ελάχιστα κονδύλια που αυτός λαμβάνει, σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. «Το ευχαριστώ στον λαό το ανταποδίδω με έργα και πράξεις!», είναι το κεντρικό μήνυμα του δημάρχου.

«Σας κοιτάζω στα μάτια και σας λέω, γιατί εκείνοι δεν μεταμόρφωσαν τον τόπο μας που έπαιρναν 30 εκατ. την τετραετία; Και ζητάτε από μας σήμερα περισσότερα πράγματα να υπερβάλλουμε κι' άλλο τις δυνάμεις μας. Δεν γίνεται, κάνουμε περισσότερα απ' ότι μπορούμε. Κοιτάξτε άλλους Δήμους όμορους να δείτε τι παράγουν σε έργα, κοιτάξτε τον δικό μας τον Δήμο, δείτε όλα εκείνα τα οποία έρχονται», τονίζει μεταξύ άλλων ο δήμαρχος Άργους - Μυκηνών.

Ο δήμαρχος Άργους Μυκηνών έκανε ιδιαίτερη μνεία σε μεγάλα έργα που παραδίδονται προσεχώς όπως το κολυμβητήριο, το εργοστάσιο σκουπιδιών και οι αναπλάσεις στο κέντρο. Επίσης αναφέρθηκε και στις μονάδες αφαλάτωσης που θα εξασφαλίσουν υπερεπάρκεια νερού στον Δήμο, οι οποίες τοποθετήθηκαν ήδη στο αντλιοστάσιο της Δ.Ε.Υ.ΑΡ.Μ. στην Αμυμώνη.

«Όλα αλλάζουν. Με γοργούς ρυθμούς, με λίγα λεφτά, αλλά με περίσσια καρδιά, πίστη και δύναμη», καταλήγει στο μήνυμα του ο δήμαρχος.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.