Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Γιατί ανακλήθηκε η απόφαση για το Λιμενικό Ταμείο Ερμιονίδας

Δικαίωση αισθάνεται ο Τάσος Λάμπρου και «εύχεται» ο Δημήτρης Σφυρής να παρουσιάσει έργο από τη θέση του προέδρου.
Profile picture for user admin
από anagnostis team
ΔημοσιεύτηκεΣάβ. 10 Νοε. 2018
κανέναΣΧΟΛΙΟ

Η ανάκληση της αρχικής απόφασης και η λήψη νέας με την οποία ο Δήμαρχος Ερμιονίδας Δημήτρης Σφυρής αναλαμβάνει την προεδρία του Λιμενικού Ταμείου αποτέλεσε την αφορμή για τη νέα επίθεση του Τάσου Λάμπρου κατά της δημοτικής αρχής.

Αισθανόμενος δικαιωμένος με αυτή την εξέλιξη ο επικεφαλής της Προοδευτικής Συμμαχίας Ερμιονίδας δήλωσε:

«Συνεχίζει ο Δήμαρχος Ερμιονίδας κ. Δ. Σφυρής να κρύβεται πίσω από το δάχτυλό του και να παρατυπεί για πολλοστή φορά.

Στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 8ης Οκτωβρίου, απέκρυψε την επιθυμία του να γίνει μεταξύ άλλων και Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Ερμιονίδας, κάτι που το δικαιούται από τον Νόμο.

Δεν τόλμησε να μας πει ευθέως και παλληκαρήσια, ότι ήθελε να αναλάβει Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Ερμιονίδας και επέλεξε άλλο δρόμο.

Επέλεξε το δρόμο να πάρει την θέση ενός παραιτημένου μέλους του Δ.Σ. του Λιμενικού Ταμείου, δηλαδή του κ. Νόνη Βασίλη,  έτσι απλά και κρυφά δίχως να μας φανερώσει την επιθυμία του.

Έτσι μας ανάγκασε να προσφύγουμε κατά της Απόφασης 204/2018 του Δημοτικού Συμβουλίου της 8ης Οκτωβρίου 2018.

Εμείς δικαιωθήκαμε για άλλη μια φορά και ο κ. Δήμαρχος Ερμιονίδας σύρθηκε να ανακαλέσει την καταγγελλόμενη Απόφαση 204/2018, σε νέα συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, την 22α Οκτωβρίου 2018.

Η νέα Απόφαση με την οποία ανακαλείται η 204/2018: 

Απόφαση

Αν και έχουμε σοβαρές επιφυλάξεις για την νομιμότητα και της νέας ως άνω Απόφασης, που έχουν να κάνουν με την καταστρατήγηση της θητείας του Προέδρου και των Μελλών του Δ.Σ. του Λιμενικού Ταμείου, τους οποίους έχουμε ψηφίσει ομόφωνα με θητεία 2,5 χρόνωνπου λήγει στις 31/8/2019, δεν θα προχωρήσουμε σε νέα Προσφυγή κατά αυτής.

Και αυτό διότι θέλουμε να συνεχιστεί στο Λιμενικό Ταμείο το έργο που έχει σχεδιάσει, προετοιμάσει και δημοπρατήσει το προηγούμενο Διοικητικό του Συμβούλιο.

Κύριε Σφυρή ευχόμαστε αυτά τα έργα του Λιμενικού Ταμείου να ολοκληρωθούν και να μην έχουν την τύχη όλων των μεγάλων Δημοτικών έργων που χάθηκαν επί Δημαρχίας σου.

Ελπίζουμε επιτέλους κ. Δήμαρχε να παρουσιάσεις και εσύ κάποιο έργο και όχι μόνο προγράμματα, εξαγγελίες και μελέτες χωρίς κανένα αποτέλεσμα».

Μπριτζ Αργολίδα

Bloggers Αναγνώστης

Στείλε την Αγγελία σου

Συνταγές μαγειρικής

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.