Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Banner ΕΟΔΥ

Εικόνα
Ναύπλιο πανοραμική από Ακροναυπλία

Για ένα κτήριο θεάτρου και συναυλιών στο Ναύπλιο

Σκέψεις εν αναμονή ενός εμβολίου / Της Πόπης Καλκούνου.

Η ερμηνευτική διαδικασία γίνεται πιο επιτακτική και άκρως πιο απαιτητική όταν καλείσαι, ως ανθρώπινον ον, να ερμηνεύσεις ένα συμβάν ανερμήνευτο αλλά τόσο ισχυρό που αλλάζει την καθημερινότητα ενός ολόκληρου πλανήτη με τρομακτικές μεταβολές στην κοινωνική και οικονομική ζωή αλλά κυρίως στον ψυχισμό των ανθρώπων.

Η περιοδικότητα της ιστορίας μας δηλώνει ότι μετά τον Μεσαίωνα έρχεται η Αναγέννηση!

Περισσότερα στον Έντυπο Αναγνώστη της Πέμπτης.

 

Εικόνα

 

Λόγω των προβλημάτων που προέκυψαν στην διανομή εξαιτίας των μέτρων για τον κορωνοϊό, ο ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ αποφάσισε τις προηγούμενες εβδομάδες να παρέχει δωρεάν την ανάγνωση της Έντυπης Έκδοσης σε όλους τους αναγνώστες του, από κινητές συσκευές και PC, μέσω της ψηφιοποιημένης της μορφής.

Πλέον ομαλοποιήθηκε η διανομή και οι συνδρομητές θα βρίσκουν στην θυρίδα τους την εφημερίδα, ενώ παράλληλα θα διατίθεται για αγορά στα σημεία διανομής τύπου.

ΓΙΝΕ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΗΣ ΣΤΟΝ ΕΝΤΥΠΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ
ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΣΤΟ INTERNET

ΜΟΝΟ ΜΕ 45 ΕΥΡΩ για έναν ολόκληρο χρόνο, έρχεται ο ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ στην πόρτα σου (ισχύει εντός Ελλάδας)

Ο «Αναγνώστης Πελοποννήσου», είναι εβδομαδιαία εφημερίδα της Αργολίδας. Κυκλοφορεί ανελλιπώς από το Σεπτέμβριο 1997, κάθε Πέμπτη, σε συνδρομητές μέσω ΕΛ.ΤΑ. και στα περίπτερα μέσω του Αθηναϊκού πρακτορείου διανομής τύπου «ΑΛΕΑΤΥΠΟΣ».  

Ο «Αναγνώστης Πελοποννήσου» διαθέτοντας έμπειρο επιτελείο μόνιμων επαγγελματιών ή έκτακτων συνεργατών έχει ποικίλη ύλη, και απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες και τα κοινωνικά στρώματα. Σε κάθε φύλλο υπάρχουν έρευνες και ειδικές σελίδες για τη γυναίκα, το παιδί, ιατρικά θέματα, ιστορικά κείμενα, αρθρογραφία.

 

 

Κοντός Banner

Μουσικό Σχολείο Αργολίδας

 

Εικόνα

 

 

 

 

 

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.