Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Γκιολής Θεοπροσφορά

Γεύματα Αγάπης από την Περιφέρεια στην ΙΜ Κορίνθου

Ο αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας Τάσος Γκιολής παρέδωσε τρόφιμα, άνω του ενός τόνου, στη Θεοπροσφορά

Το πρωί του Μεγάλου Σαββάτου 18 Απριλίου, ημέρα αγάπης, αλληλεγγύης και προσφοράς, ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Κορινθίας κ. Αναστάσιος Γκιολής παρέδωσε στην τράπεζα Τροφίμων της Ιεράς Μητροπόλεως Κορίνθου «Η Θεοπροσφορά» και στον αρχιμανδρίτη Αρκάδιο Ρανζύ μεγάλη ποσότητα κρεάτων και μαναβικής για τις ανάγκες του Φιλανθρωπικού έργου της Μητροπόλεως Κορίνθου.

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Παναγιώτης Νίκας, η Περιφερειακή Ενότητα Κορινθίας και ο κ. Γκιολής συνεισέφεραν τρόφιμα άνω του τόνου με σκοπό τη στήριξη της Ι.Μ. Κορίνθου η οποία προσφέρει «γεύματα αγάπης» σε εκατοντάδες συνανθρώπους μας εδώ και πάνω από δέκα χρόνια.

Το έργο της Ι.Μ Κορίνθου και του Μητροπολίτη Διονύσιου, είναι εκείνο που πέρα των εκατοντάδων εθελοντών που το στηρίζουν, τέτοιες ημέρες ακόμα περισσότερο και η Περιφέρεια Πελοποννήσου και η ΠΕ Κορινθίας έχουν ως προτεραιότητα τους την προσφορά σε κάτι που είναι τόσο δεδομένο. Ένα πιάτο φαγητό, ένα γεύμα αγάπης όπως μας διδάσκει τόσα χρόνια ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Διονύσιος ως απόδειξη της αγάπης μας προς το Θεό και τον συνάνθρωπο.
 

Home design

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.