Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Home design μακέτα

Δημαρχείο Ερμιονίδας

Γεωργόπουλος: Η Ερμιονίδα θα ακμάσει και θα δώσει στα παιδιά μας το μέλλον που ονειρεύονται

Η έγκριση του τεχνικού προγράμματος και ο στόχος που αν επιτευχθεί θα πάει την περιοχή ένα σκαλί παραπάνω.

Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 20 Νοεμβρίου η πρώτη μέσω τηλεδιάσκεψης, λόγω Covid-19, συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ερμιονίδας. Κατά την διάρκεια της συνεδρίασης συζητήθηκαν διάφορα θέματα, ένα εκ των οποίων ήταν η ψήφιση του Τεχνικού Προγράμματος για το έτος 2021 του Δήμου Ερμιονίδας.

Όπως σημειώνει ο δήμαρχος Ερμιονίδας Γιάννης Γεωργόπουλος: «Με ομόφωνη απόφασή του το Δ.Σ. ενέκρινε το Τεχνικό Πρόγραμμα, στο οποίο με ελάχιστα χρήματα αναλογικά με τις ανάγκες του Δήμου, ιεραρχήσαμε και διαχειριστήκαμε τα τεχνικά θέματα βάσει προτεραιοτήτων. Σίγουρα οι ανάγκες σε τεχνικά έργα και υποδομές δεν καλύπτονται από το Τεχνικό Πρόγραμμα ενός έτους, όμως με άριστη διαχείριση των τακτικών εσόδων του Δήμου, σε ορίζοντα τετραετίας θα έχουμε ολοκληρώσει αρκετά έργα που βελτιώνουν την καθημερινότητα των πολιτών και συμβάλλουν στην αναπτυξιακή πορεία της Ερμιονίδας».

«Στόχος μας όμως είναι το αναπτυξιακό πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» καθώς και άλλα χρηματοδοτούμενα προγράμματα (Φιλόδημος, Πράσινο Ταμείο, ΕΣΠΑ, κ.λπ.) στα οποία βασίζουμε την υλοποίηση μεγάλων έργων αναπτυξιακού κυρίως χαρακτήρα», συμπληρώνει ο δήμαρχος.

Και καταλήγει: «Με την επίτευξη τέτοιου είδους στόχων η Ερμιονίδα θα ακμάσει ακόμα περισσότερο και θα δώσει στα παιδιά μας το μέλλον που ονειρεύονται».

 

 

Σχόλια

Ευάγγελος Αλεξανδρής (χωρίς επαλήθευση) Δευτέρα 23/11/2020 - 19:27

Ποια είναι η είδηση; Πως έγινε δημοτικό συμβούλιο υπό μορφή τηλεσυνεδρίασης; Καλή αρχή και καλή συνέχεια!
Καμιά άλλη είδηση δεν υπάρχει στην ανακοίνωση του Δημάρχου, διότι το σώμα αποφάσισε την υλοποίηση δημόσιων έργων μακράς πνοής που έρχονται από πολύ μακριά και βλέπουν στο μέλλον, σύμφωνα με ευρωπαϊκά αναπτυξιακά πρότυπα σύγχρονων υποδομών πολιτισμού, που γι'αυτό ακριβώς τον λόγο χρηματοδοτούνται σχεδόν εξ ολοκλήρου από την Ευρωπαϊκή Ένωση.
Χαιρόμαστε που ο Δήμαρχος στηρίζεται για την προοπτική των συνδημοτών του στην Ευρωπαϊκή τεχνική και υλική βοήθεια που λαμβάνει ο τόπος κι ελπίζουμε, προσπαθούμε, αγωνιούμε ως Ευρωπαίοι πολίτες να τον δούμε κι αυτόν ως παράγοντα ανάπτυξης έστω και ηθικά, τυπικά, τοποθετώντας την Ευρωπαϊκή σημαία δίπλα από την Ελληνική και τοπική της Ερμιονίδας σε κάθε δημόσιο χώρο και εκδήλωση, ως έμπρακτη ένδειξη αναγνώρισης της Ευρωπαϊκής συλλογικής προσπάθειας δίπλα στην τοπική μικρή κοινωνία που προσπαθεί να βρει βηματισμό προς το μέλλον.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.